Worldcoin van Sam Altman lanceert Orb-verificatie in Singapore

Home » Nieuws » Worldcoin van Sam Altman lanceert Orb-verificatie in Singapore

Worldcoin (WLD) heeft zijn innovatieve World ID-verificatiesysteem uitgebreid naar Singapore. Hiermee kunnen individuen hun identiteit verifiëren met behulp van het aangepaste hardware apparaat van het project, de Orb.

Vooruitgang geboekt

Het project stelt inwoners van Singapore nu in staat om verificaties te ondergaan met de Orb, een door Worldcoin gefaciliteerd hardware apparaat. Deze stap volgt op de succesvolle lancering van World ID 2.0 en de openbare release van de Worldcoin iris-herkenningspipeline in december.

Tools for Humanity (TFH), een bijdrager aan het project, heeft ook flinke vooruitgang geboekt binnen de Web3-ruimte, door recentelijk lid te worden van twee Singaporese verenigingen, ACCESS en de Singapore Fintech Association (SFA). Deze ontwikkeling komt overeen met een recente multi-stadstour in Azië door leden van het product ontwikkelingsteam van TFH. De Orb is een gespecialiseerd hardware apparaat, gecreëerd door het team van het project om identiteitsverificatie te verbeteren.

Ondanks deze positieve ontwikkelingen, vertoonde de prijs van Worldcoin een daling van 6% in de afgelopen 24 uur en handelde recentelijk op $3,59. De wekelijkse grafiek liet ook een daling van 3,28% zien.

Onlangs werd bekend gemaakt dat Worldcoin de iris-scanning activiteiten in onder andere India en Frankrijk heeft stopgezet.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme