Binance Coin stijgt bijna 10% bij introductie van Sleepless AI op Launchpool

Home » Nieuws » Binance Coin stijgt bijna 10% bij introductie van Sleepless AI op Launchpool

Binance Coin (BNB) ervaarde in de afgelopen 24 uur een stijging in waarde met bijna 10% na de aankondiging van Sleepless AI, het 42ste project op de Binance Launchpool.

Deze stijging culmineerde in een nieuwe 1-maandshoogtepunt van $288,79 voor BNB, en een toename van het handelsvolume met 71,06% tot $1,3 miljard.

Innovatieve aanpak

Sleepless AI staat bekend als een gamingplatform, waarbij kunstmatige intelligentie (AI) en blockchain-technologie op een unieke wijze worden gecombineerd. Dit platform richt zich op het hervormen van de game-industrie door middel van een innovatieve aanpak en de expertise van het team. Vanaf 28 december 2023 biedt Binance gebruikers de mogelijkheid om AI-tokens te farmen door BNB, FDUSD en TUSD te staken, wat loopt tot 3 januari 2024.

De stakingsprocedure vereist dat gebruikers een KYC-verificatie ondergaan op Binance. Het platform heeft specifieke uurlijkse beloningslimieten ingesteld voor elke gebruiker, met een aparte limiet voor de stakingspools van BNB, FDUSD en TUSD. De beloningen voor het staken van BNB nemen het leeuwendeel in beslag met 80%, terwijl de staking van FDUSD en TUSD elk 10% van de totale beloningen uitmaken.

De notering van AI-tokens op Binance is gepland voor 4 januari 2024, waarbij diverse handelsparen zoals AI/BTC, AI/USDT, AI/BNB, AI/FDUSD, AI/TUSD en AI/TRY beschikbaar zullen zijn. Met een totale voorraad van 1 miljard AI-tokens, waarvan 70 miljoen beschikbaar zijn als beloning via de Binance Launchpool, belooft het project aantrekkelijk te zijn voor investeerders. De initiële circulerende voorraad van de AI-tokens is vastgesteld op 13 miljoen, wat neerkomt op 13% van de totale voorraad.

Deze tokens kunnen onder andere worden ingezet voor in-game aankopen en upgrades, waarbij houders van AI-tokens kunnen profiteren van kortingen.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme