Corné Marchand verwacht spannende tijden voor Ethereum en Solana ETF’s

Home » Nieuws » Corné Marchand verwacht spannende tijden voor Ethereum en Solana ETF’s

Hallo allemaal, Corné Marchand hier! In mijn nieuwste video op YouTube neem ik je mee door de meest actuele en boeiende ontwikkelingen in de cryptomarkt. Het is absoluut weer geen saaie week geweest!

Eerst en vooral, Bitcoin (BTC). Ondanks een recente daling in prijs in de afgelopen weken, is er een lichtpuntje: een beperkt aantal Bitcoin van de beruchte Mt. Gox zal waarschijnlijk verkocht worden, wat minder verkoopdruk betekent. En terwijl de Amerikaanse overheid Bitcoin naar Coinbase heeft overgebracht voor een mogelijke verkoop, zien we ook dat grote hoeveelheden Bitcoin en Ethereum (ETH) naar crypto beurzen worden verplaatst voor verkoop.

Op regelgevend vlak heb ik nieuws over transactielimieten voor stablecoins en de vooruitzichten voor de lancering van Ethereum en Solana ETFs. Het lijkt erop dat we binnenkort kunnen handelen in deze fondsen, wat ongetwijfeld voor nieuwe dynamiek zal zorgen.

Ondanks enkele technische aanvallen, heeft Cardano (ADA) zich robuust getoond, wat vertrouwen geeft in de veiligheid van het netwerk. Met belangrijke datareleases zoals de FOMC notulen en de veranderende arbeidsmarktstatistieken, staat ons een bewogen maand te wachten.

Vergeet niet de video te bekijken om deze analyse in actie te zien, en abonneer je op mijn kanaal voor meer updates en inzichten. Tot de volgende keer!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme