Corné Marchand bespreekt de toekomst van Ethereum en Ripple

Home » Nieuws » Corné Marchand bespreekt de toekomst van Ethereum en Ripple

Hallo allemaal, Corné Marchand hier met een update uit mijn nieuwste video op YouTube. Zoals altijd is het een spannende tijd in de cryptomarkt met pieken en dalen die het een echte uitdaging maken, vooral voor de nieuwkomers onder ons.

In de video bespreek ik de recente volatiliteit in de markt, met diepe dips en hoge pieken. Opvallend genoeg blijft de Crypto Fear and Greed Index neutraal, wat een bearish sentiment onthult. Er is veel gebeurd: van Bitcoin (BTC) miners die enorme hoeveelheden verkopen tot de Duitse regering die hun Bitcoins op de markt gooit, wat zorgt voor extra verkoopdruk. Maar er zijn ook positieve ontwikkelingen, zoals Microstrategy die bullish blijft en bijna 12.000 Bitcoins kocht sinds april.

Voor de liefhebbers van goede nieuws: grote financiële instellingen hebben aanvragen ingediend voor Ethereum (ETH) ETF’s en experts verwachten dat de eerste Ethereum ETF’s voor 2 juli gelanceerd zullen worden.

We zien zelfs beweging in Australië met de debuten van Bitcoin ETF’s en in Noord-Amerika kondigde Solana (SOL) de eerste Solana ETF aan. Maar let op: Ripple staat voor tegenstand van de Securities and Exchange Commission en veiligheid is cruciaal tijdens aanstaande token unlocks en mogelijke verkoopdruk.

Zorg dat je dit allemaal niet mist! Check de volledige video op mijn YouTube-kanaal voor een diepgaande blik op deze ontwikkelingen. Tot de volgende keer!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme