Volgens PlanB’s nieuwste analyse blijft Bitcoin bullish in juli

Home » Nieuws » Volgens PlanB’s nieuwste analyse blijft Bitcoin bullish in juli

In zijn laatste YouTube-video biedt de prominente Nederlandse crypto analist PlanB een diepgaande blik op de toekomstige bewegingen van Bitcoin (BTC), gebruikmakend van verschillende belangrijke indicatoren en grafieken.

De video, die een duur heeft van bijna tien minuten, trekt aandacht met zijn positieve voorspellingen en diepgaande technische analyses, gericht op de mogelijke prijsbewegingen van Bitcoin in de nabije toekomst.

Bitcoin stabiliseert binnen handelsbereik

Volgens de eerste grafiek in de video bevindt Bitcoin zich momenteel in een handelsbereik tussen de $60,000 en $70,000 dollar. PlanB benadrukt dat de prijs van Bitcoin naar verwachting het stock-to-flow model zal volgen, hoewel er enige vertraging kan optreden.

Hij adviseert investeerders geduld te hebben, aangezien de marktprijs vaak achterloopt op de modelwaarde.

Aanhoudende bullmarkt en verwachte rendementen

Ondanks gevoelens van onzekerheid in de markt, toont een tweede grafiek aan dat Bitcoin nog steeds in een bullmarkt is, met een stabiele Relative Strength Index (RSI) tussen de 60 en 70.

Tegen de verwachtingen in, voorziet PlanB exponentiële rendementen, wat duidt op een mogelijk herstel van de RSI naar boven de 80. Dit biedt enige geruststelling aan investeerders die bezorgd zijn over afnemende rendementen.

Belangrijke ondersteuningslijnen in zicht

Een ander belangrijk aspect dat PlanB belicht is de moving average van de afgelopen vier jaar, die momenteel op $37.000 ligt, met de gerealiseerde prijs van Bitcoin aan het eind van juni op $31.000 dollar.

Dit suggereert dat Bitcoin onder de vijf-maanden gerealiseerde prijs zit, die historisch gezien heeft gefungeerd als een ondersteuningslijn in bullmarketen. PlanB verwacht dat Bitcoin vanaf deze prijs zal opveren.

Markttoestand en winstgevendheid van houders

De markt vertoont volgens PlanB tekenen van aarzeling, maar 90% van de Bitcoin houders is momenteel winstgevend, wat wijst op een gezonde onderliggende dynamiek.

De verwachting van PlanB is dat de markt spoedig een duidelijke richting zal vinden, wat essentieel zal zijn voor de volgende grote beweging van Bitcoin.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme