Scaramucci ziet Bitcoin koers van $170.000 binnen drie jaar

Home » Nieuws » Scaramucci ziet Bitcoin koers van $170.000 binnen drie jaar

Anthony Scaramucci, de oprichter van SkyBridge Capital, heeft aangegeven dat de Amerikaanse president Joe Biden zijn houding ten opzichte van cryptocurrencies, waaronder Bitcoin (BTC), aan het verzachten is. Dit gebeurt ondanks tegenwerking van Securities and Exchange Commission (SEC) voorzitter Gary Gensler en andere anti-crypto persoonlijkheden zoals Elizabeth Warren.

Scaramucci benadrukt het politieke risico dat Biden loopt als hij niet op deze technologische vooruitgang inspeelt, vooral met de naderende verkiezingen en de cruciale stemmen uit swing states. Onlangs zag Biden af van het wetsvoorstel SAB 121, maar ondersteunde wel de goedkeuring van een ETF voor Ethereum (ETH), wat wijst op een mogelijke positieve verschuiving in het beleid ten aanzien van digitale assets.

Enorme potentie van Bitcoin volgens Scaramucci

In een interview met journalist David Lin, besprak Scaramucci zijn visie op Bitcoin als een technologische verbetering van goud en de ongekende potentie van deze digitale munt. Met een huidige adoptiegraad van slechts 5% in de Verenigde Staten, gelooft hij dat Bitcoin de capaciteit heeft om exponentieel te groeien.

Scaramucci projecteert dat Bitcoin, indien het zijn huidige groeitraject voortzet, kan uitgroeien tot een marktkapitalisatie van $15 biljoen. Dit zou neerkomen op een tienvoudige stijging van de huidige koers, die rond de $69.000 dollar ligt.

De schaarste en duurzaamheid van Bitcoin

Een belangrijk aspect dat Scaramucci benadrukt, is de inherente schaarste van Bitcoin. Met een vastgesteld maximum van 21 miljoen Bitcoins contrasteert dit sterk met de jaarlijkse groei van de hoeveelheid goud. Deze schaarste, gecombineerd met de technische eigenschappen van Bitcoin, positioneert het volgens hem als minstens gelijkwaardig aan, zo niet beter dan goud.

Bovendien verwacht Scaramucci, gezien de huidige trends en technische fundamenten, dat Bitcoin binnen drie jaar een koers van $170.000 kan bereiken.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme