PlanB doet gewaagde voorspellingen voor Bitcoin: koers kan miljoenen bereiken

Home » Nieuws » PlanB doet gewaagde voorspellingen voor Bitcoin: koers kan miljoenen bereiken

PlanB, de beroemde Nederlandse analist en voorstander van Bitcoin (BTC), heeft vandaag op X zijn gedurfde voorspellingen gedeeld over de toekomstige koers van Bitcoin voor de periode 2024-2028.

In een gedetailleerde tweet presenteerde hij zijn verwachtingen, die gebaseerd zijn op het S2F^3 power law model.

Voorspellingen voor de komende jaren

Volgens zijn tweet verwacht PlanB dat de Bitcoin koers eind 2024 $150.000 dollar zal bereiken. In 2025 voorziet hij een spectaculaire stijging tot $800.000, waarna de koers in 2026 zal dalen naar $400.000. In 2027 verwacht hij een verdere daling tot $300.000, gevolgd door een herstel naar $400.000 in 2028.

Deze scenario’s, die hij in zijn tweet in roze stippen weergaf, zouden perfect passen binnen het S2F^3 power law model en zouden iets hoger liggen dan de voorspellingen van het time^6 power law model.

planb bitcoin verwachting
PlanB S2F^3 model. Bron: PlanB op X.

Huidige koers en recente dalingen

De huidige koers van Bitcoin staat rond de $69.300 bij ByBit, na recent te zijn gezakt van $71.000 dollar. Deze recente daling heeft enige onrust veroorzaakt onder beleggers, maar PlanB blijft optimistisch over de lange termijn vooruitzichten.

Zijn voorspellingen suggereren dat de huidige daling slechts een tijdelijke terugval is in een verder opwaartse trend.

S2F^3 power law model

PlanB’s voorspellingen zijn gebaseerd op het S2F^3 power law model, een statistisch model dat hij eerder heeft gebruikt om de schaarste van Bitcoin te kwantificeren en toekomstige prijsniveaus te voorspellen.

Het model heeft in het verleden bewezen redelijk accuraat te zijn, wat bijdraagt aan de geloofwaardigheid van zijn huidige voorspellingen.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme