Nog een lange reis voor Bitcoin volgens CryptoQuant’s analyse

Home » Nieuws » Nog een lange reis voor Bitcoin volgens CryptoQuant’s analyse

Volgens Ki Young Ju, medeoprichter en CEO van CryptoQuant, heeft de Bitcoin (BTC) nog een aanzienlijke weg te gaan voordat het zijn piek in deze cyclus bereikt.

Krachtiger en veiliger

Dit is gebaseerd op een analyse waarbij 63% van de Realized Cap van Bitcoin, een on-chain indicator die een meer accurate schatting van de marktkapitalisatie biedt door verloren of ongeclaimde munten uit te sluiten, al meer dan zes maanden niet is verplaatst.

Dit percentage is aanzienlijk hoger dan tijdens voorgaande pieken in de cycli van 2021, 2018 en 2014, waar dit percentage respectievelijk op 15%, 5% en 5% lag.

Een andere bullish indicator voor Bitcoin is de huidige hashrate, die driemaal hoger ligt dan in 2021 bij een vergelijkbare koers. De hashrate, die de computer verwerkingskracht binnen het Bitcoin-netwerk meet, duidt op een krachtiger en veiliger netwerk, mede dankzij verbeterde prestaties van de mining-apparatuur.

Daarnaast heeft Ki Young Ju opgemerkt dat er onlangs 18.000 Bitcoin van de Amerikaanse exchange Coinbase zijn overgeheveld naar diverse adressen buiten de exchange, vermoedelijk naar wallets die door de eigenaren zelf worden beheerd.

Dit suggereert dat er minder Bitcoin beschikbaar zijn voor verkoop op de open markt, wat een interessant gegeven is in de aanloop naar de volgende halving en een mogelijke nieuwe bullrun.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme