Kiyosaki ziet Bitcoin stijgen naar $350.000 dollar tegen augustus 2024

Home » Nieuws » Kiyosaki ziet Bitcoin stijgen naar $350.000 dollar tegen augustus 2024

Bitcoin’s (BTC) prijs is in de afgelopen week gestegen tot boven de $71.000 dollar, aangedreven door een instroom van $886 miljoen in Amerikaanse spot Bitcoin ETF’s en zwakke economische data uit de Verenigde Staten die wijzen op mogelijke renteverlagingen door de Federal Reserve.

Analisten suggereren dat er deze week nieuwe hoogtepunten kunnen worden bereikt, vooral als zwakke economische data uit de VS de zaak voor renteverlagingen blijven ondersteunen.

Kiyosaki’s gewaagde voorspelling

Robert Kiyosaki, de gerenommeerde auteur en investeringsgoeroe, heeft een doelstelling van $350.000 voor de Bitcoin prijs gesteld. Kiyosaki benadrukte in een recente tweet dat zijn voorspelling van Bitcoin die $350.000 zal bereiken tegen 25 augustus 2024 geen leugen is.

“Het is een voorspelling, speculatie, een mening, maar geen leugen,” verklaarde hij. Hij ziet dit als een doel, een droom, en een wens, ondersteund door verschillende economische indicatoren en zijn kritische blik op het huidige politieke leiderschap.

robert kiyosaki bitcoin 350.000 dollar
Bron: Robert Kiyosaski op X.

Kritiek op het huidige Amerikaanse leiderschap

Kiyosaki’s voorspelling komt voort uit zijn sterke kritiek op de huidige Amerikaanse leiders, en niet uit blind vertrouwen in Bitcoin, Ethereum (ETH) en Solana (SOL). Hij bekritiseerde president Joe Biden, minister van Financiën Janet Yellen en voorzitter van de Federal Reserve Jerome Powell, die hij “de drie Stooges in het echte leven” noemde.

Volgens hem zal hun “onbekwaamheid” ertoe leiden dat traditionele activa aan waarde verliezen, waardoor cryptocurrencies een veiliger toevluchtsoord worden.

Amerikaanse verkiezingen 2024 in het verschiet

Met de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024 op slechts vijf maanden afstand, blijft het de vraag welke kandidaat meer duidelijkheid zal brengen in de crypto-industrie en cryptocurrency mainstream zal adopteren.

In de afgelopen maand kondigde presidentskandidaat Donald Trump aan dat zijn campagne donaties in cryptocurrency zal gaan accepteren.

Kiyosaki’s advies aan investeerders

Kiyosaki adviseert investeerders zich te beschermen tegen wat hij ziet als de onbekwaamheid van de overheid door te investeren in goud, zilver, Bitcoin, Ethereum en Solana.

Hij gelooft dat deze investeringen kunnen helpen om te waken tegen economische onzekerheid en potentieel wanbeheer door de huidige leiders.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme