Crypto Rover voorspelt Bitcoin doorbraak naar $90.000 door recordinstroom in ETF’s

Home » Nieuws » Crypto Rover voorspelt Bitcoin doorbraak naar $90.000 door recordinstroom in ETF’s

In de nieuwe video van crypto analist Daan, bekend van zijn kanaal Crypto Rover, wordt de huidige prijsstijging van Bitcoin (BTC) toegeschreven aan een grote instroom van kapitaal in Bitcoin-ETF’s.

Volgens Daan is deze fondsinstroom de op een na grootste ooit waargenomen, wat wijst op een groeiende institutionele interesse.

Technische indicatoren wijzen op mogelijke prijsuitbarsting

De video legt uit dat deze kapitaalinstroom een neerwaartse weerstandslijn creëert op de 12-uur en dagelijkse tijdframes. Een doorbraak boven dit niveau kan de prijs van Bitcoin naar verwachting explosief doen stijgen tot een potentieel doel van $90,000 dollar.

Daan wijst ook op een mogelijke omgekeerde hoofd-en-schouders patroon, wat traditioneel een bullish signaal is in technische analyse.

Marktliquiditeit en institutionele investeringen voeden optimisme

Daan deelt zijn enthousiasme over de huidige marktomstandigheden, gestimuleerd door de toegenomen marktliquiditeit en de instroom van institutioneel geld. Hij merkt op dat er groot aantal short posities zijn onder de $74,000 dollar, wat zou kunnen leiden tot prijsstijgingen als deze posities worden gesloten.

Verder wordt er gesproken over een uitbraak uit een dalende wig, wat verdere bullish signalen op de grafieken zou kunnen bevestigen.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme