Crypto analist waarschuwt voor mogelijke correctie, ziet Bitcoin stijgen naar $90,000 dollar

Home » Nieuws » Crypto analist waarschuwt voor mogelijke correctie, ziet Bitcoin stijgen naar $90,000 dollar

In een nieuwe video op YouTube bespreekt de Nederlandse Daan Rover de huidige consolidatiefase van Bitcoin (BTC), gezien op de 4-uurs en 12-uurs grafieken. Hij benadrukt de betekenis van de CME gap, een fenomeen dat vaak op maandagen wordt ‘gevuld’, waardoor flinke prijsbewegingen kunnen optreden na het weekend.

Dit aspect is cruciaal omdat Bitcoin onlangs een neerwaartse weerstandslinie heeft doorbroken en nu consolideert, wat een mogelijke aanloop aangeeft naar een grote koersbeweging.

Belangrijke weerstandsniveaus en toekomstige prijsdoelen

Volgens Rover zou een doorbraak boven de huidige weerstand van $72,000 dollar een grote koersstijging naar mogelijk $74,000 kunnen inluiden, of zelfs een uitbraak naar $77,400 dollar waar een grote liquiditeit is opgebouwd.

De trend lijkt bullish met voormalige weerstandsniveaus die nu als steunpunten dienen, en er wordt verwacht dat $5.6 miljard aan Bitcoin-shortliquidaties zal plaatsvinden zodra de prijs van $74,000 dollar bereikt wordt.

Invloed van de aankomende Bitcoin ETF

Een ander belangrijk punt dat Rover aanstipt is de verwachte lancering van een Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF) door BlackRock. Deze ontwikkeling zou grote institutionele beleggers kunnen aantrekken en een flinke impact op de markt kunnen hebben, mogelijk zelfs een altcoin-seizoen triggerend.

De introductie van dit ETF staat symbool voor een groeiende acceptatie van Bitcoin binnen de traditionele financiële sectoren.

Consolidatie en voorzichtige voorspellingen

Hoewel Rover de nadruk legt op de positieve aspecten en de potentieel bullish scenario’s voor Bitcoin, waarschuwt hij ook voor de mogelijkheid van een 20% correctie, mocht Bitcoin stijgen naar extreme hoogtes zoals $90,000 dollar.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme