Crypto analist waarschuwt: Bereid je voor op Bitcoin koersschommelingen

Home » Nieuws » Crypto analist waarschuwt: Bereid je voor op Bitcoin koersschommelingen

Volgens een nieuwe video op het YouTube-kanaal van Crypto Rover staat Bitcoin (BTC) op het punt van een grote koersbeweging. Daan Rover analyseert de huidige compressie van de Bitcoin prijs die binnen de volgende 48 uur kan leiden tot een sterke uitbraak.

De prijsdoelen die Rover aangeeft zijn veelzeggend: $74,000 bij een bullish uitbraak en $62,500 dollar bij een bearish terugval.

Technische indicatoren en marktbewegingen

Bitcoin handelt momenteel in een stijgende trend met een neiging naar een bearish patroon, een situatie die beleggers aanraadt om de steun- en weerstandsniveaus nauwlettend in de gaten te houden.

Bovendien heeft de recente instroom in Bitcoin ETFs en de potentie voor liquidatie van shortposities rond de $74,000 dollar de kans op een opwaartse beweging verhoogd. Rover benadrukt het belang van het monitoren van deze niveaus tijdens de verwachte uitbraak.

Consolidatie en voorbereiding op grote bewegingen

Een andere belangrijke punt dat Rover aanstipt, is dat Bitcoin zich momenteel in een consolidatiefase bevindt die verwacht wordt te eindigen tegen eind juni. Deze consolidatieperiode, die al enige tijd aanhoudt, zal waarschijnlijk culmineren in een aanzienlijke prijsbeweging kort daarna.

Hij adviseert kijkers om zich voor te bereiden op deze trend en overweegt transacties te openen tijdens deze consolidatiefasen in plaats van te wachten op de exponentiële beweging.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme