Crypto analist Mark Harvey: Bitcoin kan stijgen tot meer dan $17 miljoen per munt

Home » Nieuws » Crypto analist Mark Harvey: Bitcoin kan stijgen tot meer dan $17 miljoen per munt

In een recente tweet heeft Mark Harvey, een bekende crypto analist, een opvallende voorspelling gedaan over de toekomstige waarde van Bitcoin (BTC).

Volgens Harvey’s berekeningen zou de prijs van Bitcoin potentieel kunnen stijgen tot meer dan $17 miljoen dollar per munt.

Behouden van waarde

Harvey’s voorspelling is gebaseerd op de analyse van Bitcoin als een Store-of-Value (SOV), een middel voor het behouden van waarde. Dit concept is vooral relevant in het licht van de huidige economische onzekerheden en de inflatie van fiat valuta. Bitcoin wordt hier gezien als een nieuwe technologie die momenteel slechts 0,1% van de ongeveer $871 biljoen aan wereldwijde activa vertegenwoordigt.

In zijn uitgebreide analyse vergelijkt Harvey Bitcoin met traditionele activa zoals goud, zilver, aandelen, onroerend goed, fiatgeld en obligaties. Deze worden allemaal door mensen gebruikt als een SOV om de waarde van hun geld te behouden en de inflatie voor te blijven. Uit Harvey’s berekeningen blijkt dat Bitcoin het potentieel heeft om een aanzienlijk deel van de monetaire premie die momenteel in deze traditionele activa zit, over te nemen.

Harvey schat dat Bitcoin een marktkapitalisatie van $357 biljoen zou kunnen bereiken, wat zou neerkomen op een prijs van $16,983,905 per munt. Dit zou een 387-voudige toename zijn ten opzichte van de huidige prijs van ongeveer $44,000. Zelfs als Bitcoin slechts 1% van de wereldwijde activa zou overnemen, zou dit volgens Harvey leiden tot een prijs van ongeveer $415,000 per munt.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme