Corné Marchand deelt zijn vooruitzichten voor Bitcoin en Ethereum in de huidige markt

Home » Nieuws » Corné Marchand deelt zijn vooruitzichten voor Bitcoin en Ethereum in de huidige markt

Hey iedereen! Ik ben super enthousiast om jullie mijn nieuwste YouTube-video te presenteren waar ik dieper inga op de huidige bullish ontwikkelingen rondom Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Zoals altijd wil ik jullie op de hoogte houden van de belangrijkste gebeurtenissen en trends in de cryptomarkt.

In de video bespreek ik een aantal nieuwe ontwikkelingen, zoals de stijgende vraag naar Bitcoin en Ethereum ETF’s en de goedkeuring van Amerikaanse spot ETF’s voor Ethereum. MasterCard heeft zich ook in de wereld van crypto begeven met peer-to-peer transacties, wat een enorme stap voorwaarts is. Bovendien laat de EU een positieve houding zien ten opzichte van crypto, en heeft Deutsche Bank een real-world asset token geïntroduceerd.

Ook bespreek ik aankomende evenementen die de markt kunnen beïnvloeden, zoals een hoorzitting over digitale activa, de ASI-merge, en het eerste debat tussen Trump en Biden. Deze gebeurtenissen kunnen allemaal een aanzienlijke impact hebben op de markt, dus blijf op de hoogte en bereid je voor.

Een aantal projecten die ik momenteel aanbeveel zijn Cardano (ADA), Chainlink (LINK) en Solana (SOL). Deze coins hebben veel potentie voor de toekomst, en ik geloof sterk in hun groeimogelijkheden. MasterCard’s pilot met peer-to-peer transacties en de mogelijke verkoop van extra XRP door Ripple zijn ook belangrijk om te benoemen in deze huidige markt.

Bekijk de volledige video op mijn YouTube-kanaal om alle details te horen en mis geen enkele update!

Blijf investeren en tot de volgende keer!

Groetjes, Corné

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme