Bitcoin bulls bereiden zich voor op nieuwe aanval naar $67.000 – Hebben zij kans van slagen?

Home » Nieuws » Bitcoin bulls bereiden zich voor op nieuwe aanval naar $67.000 – Hebben zij kans van slagen?

Wordt het weer een bullish dag voor Bitcoin (BTC) investeerders? Het heeft er alle schijn van. De grootste token is het gehele weekend boven de $66.000 gebleven, vanochtend werd de aanval op de $67.000 geopend. Is Bitcoin op weg naar een nieuwe All Time High?

Inleidende beschietingen

Wordt deze maandag een goede dag voor investeerders? In de afgelopen paar uren heeft de Bitcoin koers de nodige veelbelovende ontwikkelingen laten zien. Om 06:30 vanochtend werd de aanval geopend op $67.000. De koers van de token steeg rap, en haalde op $67.268 haar voorlopige hoogtepunt.

Bitcoin koers 24 uur
Bitcoin koers in de afgelopen 24 uur. Bron: Coinmarketcap.

Zoals vaker in de huidige markt leidde de snelle groei tot een plotselinge sell off, die iets voor 09:00 plaatsvond. Gelukkig kon er snel steun worden gevonden rond de $66.300 dollar, waardoor investeerders die op deze grijze pinksterdag nog op bed lagen geen grote sommen hebben verloren.

Bovendien kon er na het vaststellen van dit steunniveau een nieuwe rally ingezet worden. Daarmee lijkt het er sterk op dat de aanval van vanochtend slechts als ‘inleidende beschietingen’ gekwalificeerd moet worden – stabiele groei kan nu pas plaatsvinden.

Een deel van het enthousiasme rondom de Bitcoin koers kan worden toegeschreven aan het nieuws dat Bitcoin ETF’s tot nu toe een uitstekende maand doormaken. De positieve flow laat zien dat (institutionele) investeerders vertrouwen hebben in Bitcoin op de lange termijn.

Opmaat naar meer

Het is goed mogelijk dat met de huidige groei, 8,74% over de afgelopen zeven dagen, definitief een einde is gekomen aan de correctie die vanaf medio maart plaatsvond.

Verschillende analisten zijn bijzonder bullish over de toekomst van Bitcoin in de komende weken en maanden. Zo ziet de bekende analist Kevin Svenson verschillende bullish signalen, die er volgens hem op wijzen dat Bitcoin binnenkort $90.000 kan halen.

Ook Daan Rover (bekend onder pseudoniem Crypto Rover) is bullish over de toekomst op de korte termijn. Hij benoemt de lage volatiliteit van Bitcoin op dit moment en geeft aan dat dit doorgaans een aankondiging is van verdere groei. Mogelijk kan, volgens Rover, de $100.000 gehaald worden.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Eigenlijk per toeval is Tristan de wereld van het cryptonieuws ingerold. De sportverslaggever met een passie voor schrijven heeft echter een enorme interesse voor al het nieuws over politiek en economie. Naast vele uren vol onderzoek en speurtochten naar het laatste nieuws is Tristan een fanatiek hardloper, die meerdere marathons per jaar aflegt.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme