Arthur Hayes blijft bij zijn Bitcoin voorspelling van $1 miljoen

Home » Nieuws » Arthur Hayes blijft bij zijn Bitcoin voorspelling van $1 miljoen

Arthur Hayes, de voormalige CEO van BitMEX, blijft vasthouden aan zijn voorspelling dat de Bitcoin (BTC) prijs $1 miljoen dollar zal bereiken, en benadrukt dat investeren in Bitcoin en altcoins een verstandige zet is gezien de verwachte koerswijziging van de Federal Reserve in 2024.

Geen enkel excuus

In een bericht op X op 14 december stelde Hayes dat investeerders geen enkel excuus hebben om niet te investeren in cryptocurrency’s. Hij beschouwt het lange termijn investeren in crypto als de sleutel tot succes, gezien de verwachting dat de Federal Reserve in de Verenigde Staten de rentetarieven volgend jaar zal verlagen.

Tijdens de meest recente vergadering van het Federal Open Market Committee (FOMC) op 13 december, stemden de beleidsmakers van de Fed om de renteverhogingen te bevriezen. Hoewel dit breed werd verwacht, leidde een daaropvolgende toespraak en persconferentie met voorzitter Jerome Powell tot speculaties over aanstaande renteverlagingen – een gebeurtenis die bekend staat als een “pivot” in het beleid.

Deze ontwikkeling wordt door Hayes gezien als een katalysator voor een stijging van de cryptoprijzen. Ondanks de recente daling van Bitcoin tot ongeveer $42.500, als gevolg van veiligheidszorgen rondom de Ledger hardware wallet en plotselinge marktvolatiliteit, blijft Hayes optimistisch over het potentieel van crypto.

Deze daling volgde op een eerdere daling van 7,5% eerder in de week, wat de grootste eendaagse daling van Bitcoin in 2023 tot nu toe was.

Hayes benadrukt het uitgelezen moment voor investeerders om een langetermijnpositie in crypto in te nemen, en verwacht aanzienlijke winsten gezien de macro-economische verschuivingen en de voortdurende ontwikkelingen in het monetaire beleid van de VS.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme