Website van Compound Finance gekaapt: Gebruikers omgeleid naar phishing site

Home » Nieuws » Website van Compound Finance gekaapt: Gebruikers omgeleid naar phishing site

De officiële website van Compound Finance lijkt gecompromitteerd te zijn. Gebruikers worden omgeleid naar een onlangs geregistreerde phishingwebsite, wat alarmbellen doet rinkelen binnen de crypto-gemeenschap over de kwetsbaarheden van gedecentraliseerde financiële platforms.

Advies aan gebruikers

Gebruikers wordt sterk afgeraden de site te bezoeken totdat bevestigd is dat de beveiligingsmaatregelen zijn hersteld. De phishing-site waar gebruikers naartoe werden geleid, is momenteel offline gehaald om verdere hacks te voorkomen.

Bevestiging van de hack

ZachXBT heeft deze hack bevestigd via hun officiële Telegram-kanaal en heeft de crypto-gemeenschap gewaarschuwd. Tot nu toe heeft Compound Finance geen commentaar gegeven op het incident. Deze stilte roept vragen op over de reactie van het platform op de beveiligingsbreuk.

compound finance hack zachxbt
Bron: Telegram.

Oproep tot waakzaamheid

Deskundigen benadrukken het belang van waakzaamheid en adviseren de authenticiteit van websites te verifiëren via vertrouwde bronnen.

Het aantal slachtoffers van deze phishing-zwendel is nog niet bevestigd, aangezien het onderzoek nog gaande is.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme