Wall Street Memes-token waarde keldert met 35% na hackaanval

Home » Nieuws » Wall Street Memes-token waarde keldert met 35% na hackaanval

Een hackaanval op Wall Street Memes (WSM) heeft er voor gezorgd dat de WSM-token in 24 uur met 35% in waarde is gezakt. Deze aanval resulteerde in een grote daling van de koers van de memecoin en veroorzaakte onrust op de markt.

Verliezen beperkt

De hackers wisten 769,4 miljoen WSM-tokens uit het stakingscontract te ontvreemden en begonnen deze vervolgens te verkopen op verschillende crypto beurzen zoals Uniswap en MEXC, in ruil voor Ethereum (ETH). Deze verkopen hadden een directe invloed op de prijs van de memecoin, wat leidde tot een daling van ongeveer $3,3 miljoen.

Het WSM-team nam snel maatregelen om verdere verliezen te beperken door het WSM-liquiditeitspool stil te leggen en de handel in WSM-paren op meerdere beurzen stop te zetten.

Ondanks deze inspanningen blijft het risico bestaan, aangezien de hacker nog steeds controle heeft over een grote hoeveelheid van 396,2 miljoen WSM-tokens, opgeslagen in 17 verschillende wallets en geschat op een waarde van ongeveer $3,58 miljoen.

Deze resterende voorraad vormt een bedreiging voor de marktwaarde van WSM, momenteel staande op $17,4 miljoen, met een circulerende voorraad van 1,92 miljard tokens.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme