Van de Poppe ziet gouden toekomst voor Polkadot naast bullish altcoinmarkt

Home » Nieuws » Van de Poppe ziet gouden toekomst voor Polkadot naast bullish altcoinmarkt

De bekende Nederlandse crypto-analist Michaël van de Poppe heeft recent zijn visie gegeven op de toekomst van Polkadot (DOT), een opkomende concurrent van Ethereum (ETH).

Volgens Van de Poppe is dit het juiste moment om in Polkadot te investeren, mede door het verwachte positieve effect van Ethereum’s prestaties op deze blockchain.

Polkadot ontwaakt

Van de Poppe merkt op dat Polkadot cruciale niveaus opnieuw test en zich voorbereidt op een significante stijging. “Met de aankomende release van Polkadot 2.0 en de publicatie van het JAM (Join-Accumulate Machine) white paper, samen met de correlatie met Ethereum, zijn mijn verwachtingen hooggespannen. Het volgende koersdoel zou rond de 18 dollar kunnen liggen”, verklaart Van de Poppe.

Ondanks een daling van 5,41% in de laatste 24 uur, waardoor de koers op $7,12 dollar staat, blijft hij optimistisch over het herstel en de toekomstige groei van Polkadot.

michael van de poppe x polkadot tweet
Bron: Michaël van de Poppe op X.

Optimisme ondanks marktdalingen

Deze periode van dalende koersen lijkt echter geen invloed te hebben op het vertrouwen van Van de Poppe in de bredere altcoinmarkt. Hij heeft zelfs al zijn Bitcoin (BTC) verkocht om meer in altcoins te investeren. “De marktkapitalisatie voor altcoins heeft zijn correctie voltooid. De volgende stap is het bereiken van een all-time high, wat nog 60-70% groei betekent vanaf dit punt. Ik verwacht dat Ethereum binnen twee tot vier maanden dit niveau zal bereiken”, aldus de analist.

Altcoins kunnen Bitcoin overtreffen

Opvallend is dat Van de Poppe verwacht dat Ethereum, en de altcoinmarkt in het algemeen, beter zal presteren dan Bitcoin. Hij merkt op dat altcoins gemiddeld 70% minder waard zijn geworden in vergelijking met Bitcoin.

Hij benadrukt dat hoewel een correctie geen zekerheid biedt, de angst om iets te missen, ofwel FOMO, niet de juiste reactie is op de huidige marktsituatie.

Koop je Polkadot voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme