Saga telefoonbezitters krijgen tweede grote airdrop: Access Protocol deelt ACS tokens uit

Home » Nieuws » Saga telefoonbezitters krijgen tweede grote airdrop: Access Protocol deelt ACS tokens uit

Saga-eigenaren, de bezitters van de Solana-telefoon, worden opnieuw in de watten gelegd met een tweede airdrop. Deze keer van Access Protocol (ACS), dat 100.000 ACS-tokens, met een geschatte waarde van $250, exclusief aan Saga-eigenaren toekent.

Deze aankondiging volgt op de recente, populaire airdrop van 30 miljoen BONK.

Nog meer airdrops

Deze airdrop van Access Protocol, een gedecentraliseerd platform voor content distributie, bevestigt de toenemende vraag naar Saga-telefoons. Zozeer zelfs, dat ze voor wel $5.000 op eBay werden verkocht nadat de officiële voorraad was uitverkocht. Dit gebeurde na de eerste airdrop, waarbij Saga-eigenaren BONK-munten kregen die genoeg waard waren om hun telefoon van $600 te bekostigen.

Naast de ACS-tokens kunnen eigenaren van Saga-telefoons uitkijken naar nog meer airdrops in de komende 12 maanden, zoals bevestigd door Kyle Samani van Multicoin Capital, een venture capital firma met grote investeringen in Solana.

De ACS-tokens van Access Protocol zijn niet alleen waardevol op de cryptomarkt, maar bieden ook praktische voordelen. Houders kunnen deze gebruiken om abonnementen te kopen voor meer dan 55 uitgevers die de gedecentraliseerde content deeldienst van Access Protocol gebruiken, waaronder bekende namen als CoinGecko en Wu Blockchain.

Daarnaast heeft Solend, een gedecentraliseerd leenprotocol op Solana, ook een exclusieve airdrop aangekondigd voor Saga-eigenaren. De Saga-telefoon, die eerst te maken had met tegenvallende verkopen, is nu een onverwachte hit geworden, deels dankzij deze strategische en lucratieve airdrops.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme