Opera Mini integreert USDT en USDC in MiniPay met nieuwe Pockets functie

Home » Nieuws » Opera Mini integreert USDT en USDC in MiniPay met nieuwe Pockets functie

MiniPay, een blockchain-gebaseerde portemonnee op het Celo-platform, heeft ondersteuning voor de stablecoins USDT en USDC toegevoegd met de lancering van de nieuwe functie Pockets.

Deze upgrade maakt het mogelijk om met één klik tussen stablecoins te wisselen binnen de niet-bewarende stablecoin-portemonnee in Opera. MiniPay is momenteel beschikbaar in de vier Afrikaanse markten Nigeria, Kenia, Zuid-Afrika en Ghana.

Mijlpalen bereikt met de lancering van Pockets

Pockets stelt MiniPay-gebruikers in staat om gemakkelijk tussen Celo Dollar (cUSD) en de top stablecoins USDT en USDC te wisselen. Deze functie, ontwikkeld in samenwerking met Mento Labs, maakt gebruik van de “Drag & Swap”-technologie van het EVM blockchain-platform Mento, dat cUSD en andere gedecentraliseerde stabiele activa ondersteunt. Gebruikers kunnen simpelweg een ‘pocket’ naar een andere slepen om te wisselen, waarbij minimale kosten van toepassing zijn.

Markus Franke, CEO van Mento Labs, merkte op: “MiniPay Pockets maakt naadloze transacties met stablecoins mogelijk en helpt gebruikers om over te stappen naar de digitale economie. Wij zijn erg trots dat we MiniPay-gebruikers kunnen ondersteunen met eenvoudige en efficiënte stablecoin omwisselingen op het Mento-platform.”

Toepassing van Web3-technologie

Met de stijgende adoptie van stablecoins in de markt, is Pockets een belangrijke mijlpaal die verdere groei van Web3 zou kunnen stimuleren. Na de uitbreiding van MiniPay van Nigeria naar drie andere top crypto-markten in Afrika — Kenia, Ghana en Zuid-Afrika — heeft het platform in minder dan een jaar tijd meer dan 3 miljoen MiniPay-portemonnees geactiveerd.

Jørgen Arnsen, EVP van Mobile bij Opera, benadrukte: “Vanaf het begin was MiniPay gericht op eenvoud en financiële empowerment, en onze samenwerking met Mento om Pockets te creëren is een grote stap voorwaarts in die missie… We brengen geavanceerde Web3-technologieën naar een Web2-publiek op het Afrikaanse continent door ze op begrijpelijke en toegankelijke manieren te verpakken.”

MiniPay biedt ook Discover Page

Naast Pockets biedt MiniPay toegang tot dApps via de Discover Page-functie van de crypto portemonnee.

Deze pagina helpt om native dApps te organiseren voor gemakkelijke toegang door gebruikers, met integratie die het mogelijk maakt voor gebruikers om Web3-technologie te gebruiken voor alledaagse zaken zoals het betalen van rekeningen en nutsvoorzieningen.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme