Notcoin en partners zetten nieuwe stap in ontwikkeling van Telegram en TON

Home » Nieuws » Notcoin en partners zetten nieuwe stap in ontwikkeling van Telegram en TON

Notcoin, het populaire Telegram-gebaseerde spel, werkt samen met DeFi-veteraan 1inch en het door Sequoia ondersteunde protocol Sign aan een nieuw acceleratieprogramma voor de crypto-ecosystemen van Telegram en The Open Network (TON).

Dit nieuwe initiatief, genaamd Triangle, heeft als doel ontwikkelaars aan te trekken die willen bouwen op Telegram en TON. Het programma richt zich specifiek op het verbeteren van de gebruikerservaring van TON, het ontwikkelen van populaire ’tap-to-earn’ mini-apps, en het lanceren van consumententoepassingen die Web2 en Web3 met elkaar verbinden.

Unieke kans voor ontwikkelaars

Triangle streeft ernaar een naadloze en gebruiksvriendelijke introductie te bieden voor miljoenen mensen naar Web3, met behulp van de uitgebreide gebruikersbasis van Telegram.

“De visie achter Triangle is om op een gebruiksvriendelijke manier miljoenen mensen naar Web3 te leiden. De omvangrijke gebruikersbasis van Telegram biedt een unieke kans om dit te realiseren,” aldus een persbericht.

1inch network toncoin telegram samenwerking
Bron: 1inch Network op X.

Deskundige begeleiding

Het programma zal beschikken over een indrukwekkende lijst van mentoren uit de industrie, waaronder Xin Yan, CEO van Sign, Anton Bukov, mede-oprichter van 1inch, Smokey, oprichter van Berachain, en Max Power, de leider van Layer Zero.

Daarnaast zullen verscheidene mensen die betrokken zijn bij Notcoin ook deelnemen als mentoren. Deze experts zullen essentiële middelen, begeleiding en toegang tot een gemeenschap van ervaren ontwikkelaars bieden.

Over Notcoin en TON

Notcoin is een ’tap-to-earn’ Web3-spel dat toegankelijk is via de Telegram-messaging-app. Het spel trok eerder dit jaar aanzienlijke aandacht nadat het miljoenen spelers aantrok, die een airdrop ontvingen bij de lancering van de Notcoin-token. Ondertussen is The Open Network (TON) een blockchain die technologie gebruikt die oorspronkelijk intern bij het Russische bedrijf Telegram is ontwikkeld voordat een rechtszaak van de Securities and Exchange Commission dat initiatief ontspoorde. Telegram is officieel niet meer betrokken bij het project.

TON is een van de meest succesvolle blockchains van dit jaar geworden, met de TON-token die nu behoort tot de top 10 cryptocurrencies qua marktkapitalisatie, grotendeels aangedreven door de gaminggemeenschap op Telegram.

Volg Coinliners op Google Nieuws om altijd als eerste op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme