Crypto.com en Unstoppable Domains introduceren gezamenlijk premium Web3 domeinen

Home » Nieuws » Crypto.com en Unstoppable Domains introduceren gezamenlijk premium Web3 domeinen

Crypto.com heeft de handen ineengeslagen met Unstoppable Domains om een exclusieve verkoop van 200 premium Web3-domeinnamen te lanceren.

Deze actie, die plaatsvindt in juli, biedt gebruikers de kans om unieke domeinnamen te verwerven via het platform van Crypto.com. De prijzen voor deze domeinen variëren van $20 tot wel $10.000.

Uiteenlopende premium domeinnamen beschikbaar

Deze premium domeinnamen omvatten korte, bekende en populaire namen uit verschillende categorieën. Voorbeelden hiervan zijn de een-, twee- en drie-karakter domeinen zoals “1.go”, “pay.austin”, “bags.crypto”, en het veelgevraagde “x.x”.

Deze namen zijn niet alleen makkelijk te onthouden, maar ook fundamenteel voor de identiteit binnen het Web3-ecosysteem.

crypto.com unstoppable domains samenwerking
Bron: X.

Belang van domein eigendom in het Web3-ecosysteem

Thomas Prevot, directeur digitale partnerschappen bij Crypto.com, benadrukt het belang van domeineigendom als fundamenteel onderdeel van het huidige en toekomstige Web3-ecosysteem.

“We zijn enthousiast om deze zorgvuldig geselecteerde premium domeinen aan te bieden op Crypto.com, in samenwerking met Unstoppable Domains, de pionier in deze ruimte,” aldus Prevot.

Volledige eigendomsrechten en verbeterde gebruikerservaring

Web3-domeinen, die op de openbare blockchain zijn geregistreerd, geven houders volledige eigendomsrechten. Ze ondersteunen native crypto betalingen en stellen gebruikers in staat om in te loggen op applicaties van partners van Unstoppable, berichten te sturen naar andere houders van Web3-domeinen en meer.

Sandy Carter, operationeel directeur van Unstoppable Domains, legt uit dat Web3-domeinen essentieel zijn voor het verbeteren van de veiligheid en gebruikerservaring van cryptotransacties. “Ze vervangen lange crypto-adressen door een enkele, gebruiksvriendelijke naam voor alle transacties. Onze nieuwste samenwerking met Crypto.com zal het blockchain-ecosysteem versterken en een nieuwe stroom van gebruikers aantrekken voor wie crypto de poort is naar de wereld van Web3,” voegt Carter toe.

Unstoppable Domains heeft tot op heden bijna vier miljoen domeinen geregistreerd, met een focus op het aanbieden van domeinverkopen en ondersteuning binnen het Web3- en Web2-ecosysteem. Coinliners heeft bijvoorbeeld ook een eigen .eth domein, genaamd Coinliners.eth.

Mis geen belangrijk crypto nieuws meer! Volg ons WhatsApp-kanaal van Coinliners. We houden je elke dag van de week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme