Michaël van de Poppe blijft optimistisch ondanks crash: “Tijd om Bitcoin te stapelen”

Home » Nieuws » Michaël van de Poppe blijft optimistisch ondanks crash: “Tijd om Bitcoin te stapelen”

In een nieuwe video op YouTube deelt de Nederlandse crypto analist Michaël van de Poppe zijn ervaringen en strategieën met betrekking tot investeringen in altcoins te midden van de huidige marktcorrectie.

Ondanks flinke dalingen in de waarde van altcoins zoals Arbitrum (ARB) en Optimism (OPT), en de invloed van micro-economische factoren zoals de onzekerheid rondom de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de lopende terugbetalingen van Mt. Gox, blijft Van de Poppe optimistisch over de toekomst van deze cryptocurrencies.

Strategische focus op Bitcoin

Van de Poppe benadrukt dat zijn primaire doel is om meer Bitcoin (BTC) te vergaren, ongeacht de waardering in USD. Zijn vastberadenheid, zelfs na fouten in het verleden, toont zijn overtuiging in de potentie van Bitcoin als ‘het hardste geld’.

Hij gebruikt Ethereum (ETH) en Chainlink (LINK) als voorbeelden van altcoins die, ondanks eerdere marktcrashes, potentieel hebben om Bitcoin te overtreffen in waardegroei.

Advies voor crypto-investeerders

Met een huidige Bitcoin prijs van ongeveer $56.000 dollar ziet Van de Poppe de huidige dalingen als koopkansen en niet als momenten van paniek. Hij adviseert investeerders om Bitcoin dominantie te monitoren en de juiste altcoins te selecteren voor investering, vooral met de mogelijke invloed van een Ethereum ETF en andere crypto-gerelateerde ontwikkelingen in de komende zes maanden.

Volgens hem kunnen deze factoren een grote impact hebben op de markt.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme