Google zoekopdrachten naar Solana schieten omhoog met 250% in twee maanden

Home » Nieuws » Google zoekopdrachten naar Solana schieten omhoog met 250% in twee maanden

Het zoekvolume op Google voor de term “Solana” (SOL) heeft een flinke stijging van 250% doorgemaakt van begin oktober tot begin december. Dit valt op te maken uit gegevens van Google Trends.

Populariteit Solana stijgt

Op een schaal van 0 tot 100, waarbij 100 een hoogtepunt vertegenwoordigt dat voor het eerst werd gezien in 2020, steeg het zoekvolume voor “Solana” naar 49 in begin december, een flinke stijging ten opzichte van de 14 gemeten slechts twee maanden eerder.

Deze stijging in populariteit wordt toegeschreven aan de sterke prijsprestaties van Solana. “De prijsprestatie van Solana is veel sterker geweest dan die van andere activa, wat waarschijnlijk meer interesse heeft gewekt. Daarnaast hebben memecoins op het netwerk onlangs ook een vlucht genomen,” verklaarde Rebecca Stevens, onderzoeksanalist bij The Block.

Tussen 11 oktober en 18 december zag Solana’s prijs een rally van 224%, wat de aandacht trok van belangrijke spelers in de crypto-industrie. Zo merkte Cathie Wood, CEO van ARK Invest, op dat Solana sneller en goedkoper is dan Ethereum en “erg goed presteert.”

Naast Solana hebben ook andere prominente cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) een stijging in zoekvolume op Google ervaren in dezelfde periode, hoewel deze stijging minder groot was.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme