Geheime code gevonden op Cybertruck website: Dogecoin betalingen binnenkort mogelijk?

Home » Nieuws » Geheime code gevonden op Cybertruck website: Dogecoin betalingen binnenkort mogelijk?

Er gaan geruchten dat Tesla binnenkort de mogelijkheid zal aanbieden om de langverwachte Cybertruck te kopen met Dogecoin (DOGE).

Deze speculaties worden aangewakkerd door de recente ontdekking van Dogecoin gerelateerde code op de website van de Cybertruck, wat wijst op een mogelijke samenwerking tussen Dogecoin en Tesla.

Binnenkort acceptatie van Dogecoin?

Dogecoin wordt de enige genoemde cryptocurrency op de Cybertruck-website. Dit is opmerkelijk, aangezien Tesla in het verleden heeft geïnvesteerd in Bitcoin (BTC) en zelfs kortstondig Bitcoin-betalingen accepteerde. De mogelijke exclusieve acceptatie van Dogecoin-betalingen voor de Cybertruck zou een belangrijke validatie betekenen voor Dogecoin en cryptocurrencies in het algemeen.

Crypto-influencer MartyParty ontdekte meer dan 50 verwijzingen naar Dogecoin in de broncode van de betaalpagina van de Cybertruck. Deze roestvrijstalen pick-up truck zou volgens de broncode met Dogecoin gekocht kunnen worden. De code toont ook Dogecoin als betalingsmethode in de cascading style sheet (CSS) van de webpagina.

Elon Musk, oprichter van Tesla, heeft een aanzienlijke invloed op de koers van Dogecoin. Musk wordt momenteel geconfronteerd met een omstreden rechtszaak van $258 miljard met Dogecoin-investeerders die beweren dat hij betrokken is geweest bij “transparante cryptocurrency marktmanipulatie”. Musk’s advocaten hebben deze beweringen echter ontkend.

Parallel aan de speculaties rondom de Cybertruck, ziet het Dogecoin-netwerk ook een stijging in activiteit. Het aantal Dogecoin-adressen heeft de mijlpaal van vijf miljoen overschreden, wat vaak wordt gezien als een teken van groeiende acceptatie. Een analyse van de on-chain data ondersteunt deze trend, met een toename in het aantal dagelijkse transacties en actieve adressen.

Hoewel er geen officiële verklaringen van Tesla of Musk over het accepteren van Dogecoin zijn uitgebracht, blijven de geruchten en speculaties groeien.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme