Dogecoin kan 700% stijgen tot $1,17, terwijl analisten ook risico’s signalen

Home » Nieuws » Dogecoin kan 700% stijgen tot $1,17, terwijl analisten ook risico’s signalen

De cryptomarkt blijft volop in beweging met opvallende voorspellingen van verschillende analisten over Dogecoin (DOGE). Mags, een prominente crypto-analist, voorspelt een enorme stijging van 700% voor Dogecoin, wat de waarde van de memecoin boven de $1 dollar zou brengen, met een potentieel recordhoogtepunt van $1,17.

Deze optimistische voorspelling is gebaseerd op recente positieve on-chain statistieken van Dogecoin.

Een gematigde voorspelling van Capt Toblerone

Een andere analist, Capt Toblerone, deelt ook een bullish visie, zij het met een verwachte stijging tot $1,5, een 1300% rally.

Echter, Toblerone waarschuwt dat Dogecoin mogelijk eerst een dip van 30% zal ervaren tot ongeveer $0,108 voordat deze stijging plaatsvindt, wat een strategische koopkans kan bieden.

Credible Crypto’s voorzichtige perspectief

In tegenstelling tot deze bullish voorspellingen, is Credible Crypto minder optimistisch. Hij verwacht dat Dogecoin een correctie zal ondergaan, zelfs als Bitcoin (BTC) nieuwe hoogtepunten bereikt. Deze correctie kan worden veroorzaakt door een algemene marktcorrectie of een plotselinge koersexplosie van Bitcoin die de aandacht en liquiditeit van altcoins, waaronder Dogecoin, afleidt.

dogecoin koersverwachting analisten credibull crypto
Bron: CrediBULL Crypto op X.

De rol van Bitcoin in de cryptomarkt

Credible Crypto heeft voorspeld dat Bitcoin op de korte termijn een ‘monsterbeweging’ zou kunnen maken richting de $100.000, wat ertoe zou kunnen leiden dat handelaren hun altcoins verkopen om deel te nemen aan de Bitcoin rally.

Dit scenario kan een tijdelijke maar grote impact hebben op de prijs van Dogecoin.

Analyse van weerstandsniveaus door Ali Martinez

Ali Martinez, een collega-analist, wijst op een kritiek weerstandsniveau voor Dogecoin. Als DOGE erin slaagt om boven de $0,171 uit te komen, zou het een stijging van 100% kunnen zien. Martinez merkt op dat bij dit niveau ongeveer 75.500 adressen gezamenlijk 10 miljard DOGE hebben gekocht.

De volgende belangrijke weerstand zou dan bij $0,322 liggen.

Huidige marktsituatie

Momenteel handelt Dogecoin op $0,1613, wat nog een eind verwijderd is van het kritieke niveau dat door Martinez is geïdentificeerd. De koers van Dogecoin is in de afgelopen 7 dagen met ruim 5% gedaald.

Koop je Dogecoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme