Dan Gambardello onthult top drie altcoins voor de volgende bull-markt

Home » Nieuws » Dan Gambardello onthult top drie altcoins voor de volgende bull-markt

Naarmate de crypto-markt zich opmaakt voor wat velen beschouwen als een aankomend altcoin seizoen, zijn beleggers gretig om de topmunten te identificeren die potentieel aanzienlijke rendementen kunnen opleveren.

Crypto-analist Dan Gambardello, oprichter van Crypto Capital Venture, heeft onlangs zijn top drie altcoin picks voor de komende bull-run gedeeld: Cardano (ADA), Avalanche (AVAX), en DOG.

Cardano (ADA): een ondergewaardeerd juweel met krachtige fundamenten

Gambardello’s eerste keuze is Cardano, een top 10 cryptocurrency die hij ziet als een verborgen parel met ‘knetterende’ fundamenten. Ondanks valse koppen die beweren dat Cardano nutteloos of gecentraliseerd is, wijst de analist op de Voltaire upgrade.

Volgens Gambardello zal deze upgrade ervoor zorgen dat Cardano het grootste on-chain governance systeem in de gehele crypto-industrie zal hebben, volledig beheerd door de gemeenschap, wat een bewijs is van echte decentralisatie. Hij benadrukt ook het schaalpotentieel van Cardano, dat naar zijn mening velen zal verrassen, samen met de briljante beveiligingslaag. Hoewel de prijs vaak achterloopt, is hij momenteel niet bezorgd over de prijsactie en gelooft dat Cardano onverwachts zal stijgen.

dan gambardello altcoins top 3 tweet
Bron: Dan Gambardello op X.

Avalanche (AVAX): klaar voor institutionele adoptie

Gambardello’s tweede keuze is Avalanche, een andere top altcoin waarvan hij gelooft dat deze goede verhalen heeft die momenteel spelen, wat AVAX naar genereuze winsten kan stuwen. Naast het voorstel voor het ‘heruitvinden van subnets’, wijst de analist op de potentie voor institutionele interesse en hype rondom Avalanche.

Hij vermeldt specifiek John Wu, president van Ava Labs, het ontwikkelingsbedrijf achter Avalanche, en zijn optimisme over een AVAX ETF. Gambardello ziet dit als een positief teken en gelooft dat Avalanche de energie en momentum heeft om een ongelooflijke bullmarkt te genieten.

DOG: een verrassende keuze met groot potentieel

Gambardello’s derde keuze, DOG, kan sommigen verrassen, maar hij is zelfverzekerd in zijn keuze. Als een vroege adoptant van Bitcoin Ordinals vorig jaar, heeft de analist niet alleen de airdrop ontvangen, maar ook DOG gekocht na de lancering. Hij gelooft dat het de grootste meme op de grootste blockchain, Bitcoin (BTC), met meer dan $1 biljoen dollar aan liquiditeit achter zich, DOG enorm potentieel geeft.

Ondanks de huidige marktkapitalisatie van rond de $750 miljoen en geen noteringen op tier 1-beurzen, vergelijkt Gambardello DOG met de prestaties van DOGE en Shiba Inu (SHIB) in de laatste cyclus, die marktkapitalisaties van respectievelijk $88 miljard en $51 miljard bereikten.

Hij denkt dat DOG een van de top performers van deze cyclus kan zijn, dankzij de 100% vrije en eerlijke distributie, zonder voorverkoop, teamallocatie, insiders, betaalde promoties, of bevoorrechte crypto whales.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme