Crypto analist Michaël van de Poppe bullish over AI-altcoins en voorzichtig met Bitcoin

Home » Nieuws » Crypto analist Michaël van de Poppe bullish over AI-altcoins en voorzichtig met Bitcoin

De Nederlandse crypto analist Michaël van de Poppe ziet potentieel in enkele kleinere altcoins die zich richten op kunstmatige intelligentie. In het bijzonder is hij optimistisch over Covalent (CQT), dat momenteel de 346e plek inneemt op CoinMarketCap.

Hoewel aandelen zoals Nvidia reeds aanzienlijke stijgingen hebben doorgemaakt dankzij hun betrokkenheid bij AI, blijven de AI-tokens in de cryptowereld achter. Van de Poppe verwacht dat dit gaat veranderen en is zeer positief over de vooruitzichten van CQT. “CQT is terug op het niveau van november 2023, na een zware correctie vanaf de piek in februari. Gezien de recente updates verwacht ik een significante prijsstijging,” zegt Van de Poppe.

cqt van de poppe verwachting, covalent
Bron: Michaël van de Poppe op X.

Verwachtingen voor Bitcoin en Ethereum

Wat betreft Bitcoin (BTC), is Van de Poppe momenteel voorzichtiger. Hij verwacht dat Bitcoin nog wat zal dalen voordat het weer gaat stijgen, vooral in aanloop naar de traditionele stijgingen die volgen op de halving-cycli. “We zullen waarschijnlijk rond de $60.000 blijven hangen, voordat we weer gaan stijgen. De omkering verwacht ik volgende week, met de waarschijnlijke lancering van de Ethereum ETF in de Verenigde Staten,” licht Van de Poppe toe.

Ook merkt hij op dat het macro-economische klimaat weer gunstiger begint te worden voor Bitcoin, wat investeerders een positievere kijk geeft.

Ethereum’s uitdagende pad omhoog

Voor Ethereum (ETH) voorspelt Van de Poppe een uitdagende, maar gestage, stijging ten opzichte van Bitcoin (ETH/BTC). “ETH houdt een cruciaal steunniveau vast vanuit technisch oogpunt. Ik denk dat we geleidelijk verder omhoog zullen kruipen. Als ETH 0,06 BTC (ongeveer $3.690) bereikt, verwacht ik een grote doorbraak en een versterking van de altcoins voor de rest van het jaar,” verklaart hij.

Ethereum is momenteel gewaardeerd op 0,056 BTC ($3.444), een daling van 2,3% over de week.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme