Corné Marchand enthousiast over de lancering van de ASI-token: Wat betekent dit voor investeerders?

Home » Nieuws » Corné Marchand enthousiast over de lancering van de ASI-token: Wat betekent dit voor investeerders?

Hallo allemaal, Corné Marchand hier! In mijn nieuwste video bespreek ik Artificial Super Intelligence Alliance (ASI). Samen met Fetch.ai, Singularity.net en Ocean Protocol zetten we grote stappen naar een toekomst waarin gedecentraliseerde kunstmatige intelligentie niet alleen mogelijk, maar ook de norm is. Deze samenwerking is een mijlpaal in onze strijd tegen de dominantie van de grote technologie giganten en voor de bevordering van ethische AI.

De ASI Alliance, die officieel van start gaat op 15 juli 2024, introduceert de nieuwe ASI-token. Met een totale voorraad van 2,6 miljard en een verwachte startprijs van ongeveer $2,80 dollar per token, staat deze munt klaar om een flinke impact te maken in de AI-sector. In mijn video leg ik uit hoe je als houder van bestaande tokens kunt deelnemen aan het swap-proces, met een eenvoudige handleiding voor zowel beurstransacties als swaps in persoonlijke wallets, waarbij Bybit wordt aanbevolen voor zijn gebruiksgemak.

Wat dit allemaal betekent voor jou als investeerder? Nou, het opent een wereld van mogelijkheden. Ik ben zelf zo enthousiast over het potentieel van deze alliantie dat ik overweeg om mijn eigen portfolio uit te breiden met meer ASI-tokens. De mogelijkheid om deel uit te maken van deze vooruitstrevende beweging, waarbij we de controle over AI terug in de handen van de gemeenschap leggen, is iets waar ik persoonlijk erg naar uitkijk.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de diepere technische details of de specifieke strategieën achter de ASI Alliance, check zeker mijn volledige video. Tot de volgende keer!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme