ASI Alliance stelt tokenmerge uit naar 15 juli wegens technische vereisten

Home » Nieuws » ASI Alliance stelt tokenmerge uit naar 15 juli wegens technische vereisten

De Artificial Superintelligence Alliance, met leden als SingularityNET, Fetch.ai en Ocean Protocol, heeft aangekondigd dat de langverwachte fusie van de tokens FET, AGIX en OCEAN is uitgesteld.

Oorspronkelijk gepland voor 13 juni 2024, is de nieuwe datum vastgesteld op 15 juli 2024. Deze wijziging is nodig om te voldoen aan logistieke en technische eisen die gesteld worden door exchanges, validators en andere partners binnen het ecosysteem.

Complexiteit van integratie vereist extra tijd

De voorbereiding van de tokenmerge is een ingewikkeld proces dat nauwkeurige coördinatie en aandacht voor detail vereist. Dit omvat het beheren van meerdere complexe integraties waarbij derde partijen een cruciale rol spelen.

De Alliance benadrukt dat, hoewel de vertraging teleurstellend is, het een strategische keuze is om de samenvoeging uit te voeren met de hoogst mogelijke standaarden van nauwkeurigheid en efficiëntie.

asi token uitstel 15 juli 2024
Bron: ASI op X.

Nieuwe planning en onafhankelijke handel van tokens

Volgens de bijgewerkte tijdlijn zal op 15 juli de naamswijziging van FET naar ASI plaatsvinden, gevolgd door de samensmelting van de tokens. Tot die tijd zullen de bestaande FET, AGIX en OCEAN tokens onafhankelijk blijven handelen op verschillende beurzen.

Ondersteuning gedurende het proces

De officiële kanalen van FET, AGIX, Ocean en het ASI-kanaal staan klaar om ondersteuning en begeleiding te bieden. Details over tokencontracten, migratiecontracten en mogelijke audits worden binnen een week gedeeld.

Er wordt benadrukt dat tokenhouders momenteel geen actie hoeven te ondernemen.

Visie en toewijding blijven sterk

Ondanks het uitstel blijft het commitment van de Artificial Superintelligence Alliance sterk. Humayun Sheikh, voorzitter van de alliantie, verzekert dat de vertraging geen invloed heeft op de voortgang richting het creëren van een gedecentraliseerd AI-netwerk.

De partners zijn vastberaden om deze ambitieuze fusie tot een succes te maken.

Toekomstperspectieven na de fusie

Met het oog op de naderende voltooiing van de tokenmerge, blijft de alliantie optimistisch over toekomstige mijlpalen.

De integratie van geavanceerde AI- en blockchain-technologieën is in volle gang, en de Alliance kijkt uit naar de ontwikkeling van steeds capabelere AI-systemen, en uiteindelijk superintelligentie.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme