Corné Marchand bespreekt waarom Algorand de ‘slapende reus’ van blockchain is

Home » Nieuws » Corné Marchand bespreekt waarom Algorand de ‘slapende reus’ van blockchain is

Hallo allemaal, Corné Marchand hier! Vandaag wil ik jullie meenemen in de boeiende wereld van Algorand (ALGO), een krachtige speler in het universum van de layer 1 blockchains. In mijn nieuwste YouTube-video vertel ik wat Algorand zo bijzonder maakt. Met meer dan 54.000 dagelijkse actieve adressen en sterk vertrouwen van investeerders, is Algorand een blockchain die je niet mag negeren.

Ondanks een prijsactie die misschien wat tegenvallend lijkt, onderscheidt Algorand zich met hoge capaciteit, snelle transactie afhandeling, lage kosten en een koolstofneutrale aanpak. Groot nieuws is er ook: recente samenwerkingen met MasterCard evenals de lancering van het allereerste token money marktfonds op het platform, ter waarde van maar liefst $3,8 miljard euro!

In de video bespreek ik ook de nieuwste netwerkupgrade die Algorand nog sneller maakt. De mogelijkheden voor no-code atomische transacties en een peer-to-peer secundaire markt zijn gamechangers. Deze ontwikkelingen zouden een grote prijsbeweging kunnen teweegbrengen, zodra de accumulatie periode voorbij is.

Hoewel er zorgen zijn over investeringen in ‘lege projecten’ of ‘memecoins‘ in de altcoinmarkt, blijf ik overtuigd van de toekomst van Algorand. Ik moedig iedereen aan om zelf onderzoek te doen voordat je investeert.

Laat me in de reacties weten wat jullie van Algorand denken en wat jullie verwachtingen zijn voor het komende jaar. Bedankt voor het kijken en vergeet niet te abonneren. Tot de volgende video!

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Ik ben Corné Marchand, gepassioneerd over beleggen, handelen en ondernemen vanuit Spanje, dankzij cryptocurrency. Met mijn team bied ik cursussen aan waarin ik mijn strategieën deel voor financiële vrijheid, waarmee al meer dan 4.000 studenten aan de slag zijn gegaan. Sinds 2017 actief in crypto, heb ik een community opgebouwd met 60.000 YouTube-abonnees en een groeiende Instagram-following. Mijn Cryptonite training heeft al meer dan 2.500 leden geholpen. Mijn missie is iedereen, ongeacht achtergrond, winstgevend te maken in de cryptowereld.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme