Charles Hoskinson verdedigt Cardano tegen kritiek van de media

Home » Nieuws » Charles Hoskinson verdedigt Cardano tegen kritiek van de media

Charles Hoskinson, oprichter van Cardano (ADA), heeft zijn ongenoegen geuit over de manier waarop zijn blockchain project wordt weergegeven in de media.

Hij spreekt van een “profound disconnect” tussen de realiteit en de perceptie van ADA in de cryptowereld. Hoskinson verdedigt de sterke fundamenten van het project en bekritiseert het gebrek aan erkenning voor de daadwerkelijke prestaties en potentieel van Cardano.

Belangrijke ontwikkelingen op komst

Een van de meest cruciale updates voor Cardano is de Chang hardfork, die gepland staat voor het tweede kwartaal van 2024. Deze update zal een nieuwe fase inluiden met gedelegeerde vertegenwoordigers (DReps) en verbeterde on-chain governance, wat een stap verder betekent naar volledige decentralisatie.

Ook technologische vooruitgangen zoals Hydra, een layer-two oplossing voor betere schaalbaarheid, tonen de toewijding van Cardano om aan de voorhoede van blockchain innovatie te staan.

charles hoskinson kritiek cardano
Bron: Charles Hoskinson op X.

Actieve participatie vanuit de community

De gemeenschap rondom Cardano is zeer actief en groeit snel. Dit is te zien aan de toenemende aantal decentralized apps (DApps) en de diverse belangrijke evenementen die worden georganiseerd.

Onder deze zijn de Rare Evo blockchain-conventie en de Cardano Foundation Summit prominente voorbeelden, samen met de deelname aan TOKEN2049, die de kracht van gemeenschapsgedreven innovatie onderstrepen.

Toekomstperspectief en initiatieven

Project Catalyst blijft een kernonderdeel van Cardano’s strategie om community-geleide innovatie te bevorderen. Hoskinson plant ook een constitutionele conventie in Buenos Aires, gericht op het opzetten van structuren voor gedecentraliseerd bestuur.

Koop je Cardano voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme