Anonieme marktanalist voorspelt opleving voor Ethereum en memecoins

Home » Nieuws » Anonieme marktanalist voorspelt opleving voor Ethereum en memecoins

Een bekende cryptomarkt analist, die anoniem blijft onder het pseudoniem The Flow Horse, deelt zijn visie over de toekomst van bepaalde cryptocurrencies. Via het sociale mediaplatform X, waar hij meer dan 216.000 volgers heeft, heeft hij gesproken over de memecoin dogwifhat (WIF), die momenteel laat zien hoe het consolidatie ondergaat op de Solana (SOL) blockchain.

Het unieke aan WIF is het logo van een hond met een hoed. “Het lijkt erop dat WIF de hoed nog niet wil afnemen,” aldus The Flow Horse, wat suggereert dat de munt nog niet klaar is om een grote stijging te laten zien. Momenteel handelt WIF rond de $2,97 dollar, wat een grote daling is van ongeveer 38% ten opzichte van zijn hoogste punt ooit bereikt in maart.

Ethereum: bullish vooruitzichten door de komst van een ETF

Verder uit de analist zijn positieve verwachtingen voor Ethereum (ETH), mede dankzij de goedkeuring van een spot Ethereum exchange-traded fund (ETF) door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Dit fonds zou Ethereum op de kaart zetten als een prominente keuze voor beleggers, vooral vanwege het gebruiksgemak in vergelijking met Bitcoin (BTC).

theflowhorse ethereum tweet
Bron: TheFlowHorse op X.

“De Ethereum ETF-handel is beter dan Bitcoin om te veel redenen om op te noemen, maar simpel gezegd: de markt is nog steeds verrast door de wending en er heerst nog steeds twijfel en ongeloof die pas zullen verdwijnen wanneer we een kop hebben,” legt The Flow Horse uit.

Hij verwacht op de korte termijn een stijging en correctie, gevolgd door een langdurige sterke opwaartse trend. Ethereum handelt momenteel op ongeveer $3.924 dollar bij ByBit, wat een stijging van circa 29% betekent over de laatste zeven dagen.

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme