Raoul Pal voorspelt ongekende groei van cryptomarkt naar $100 biljoen

Home » Nieuws » Raoul Pal voorspelt ongekende groei van cryptomarkt naar $100 biljoen

Raoul Pal, een vooraanstaande macro-expert, heeft in een interview met Squiggle zijn positieve vooruitzichten voor de cryptomarkt gedeeld, met een speciale focus op Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Solana (SOL).

Pal voorspelt dat de cryptomarkt in de bullmarkt van 2024-2025 een exponentiële groei zal doormaken, waarbij de waarde van $2 biljoen zal stijgen naar meer dan $100 biljoen. Deze verwachte stijging betekent een ongekende 50-voudige groei in slechts zes jaar.

Versnelling van crypto-adoptie

De adoptie van crypto overtreft die van het internet, aldus Pal. Dit fenomeen wordt versterkt door de goedkeuring van spot Bitcoin- en Ethereum-ETF’s die de markt aanzienlijk minder risicovol hebben gemaakt.

Dit schept de voorwaarden voor ongekende marktgroei, waarbij Pal verwacht dat de waardering van de cryptomarkt mogelijk zal oplopen tot $100 biljoen dollar.

Potentieel van Bitcoin en Ethereum

Pal verwacht dat Bitcoin in de nabije toekomst de $200.000 dollar per munt zal overschrijden, met een potentieel om $1 miljoen dollar te bereiken aan het einde van de bullmarkt.

Ethereum en Solana zouden ook aanzienlijke stijgingen zien. Ethereum, terwijl dominant als een waardeopslag, speelt ook een cruciale rol in smart contracts en DeFi, met een verwacht prijsdoel van $10.000 per token.

Drijfveren achter de groei van de cryptomarkt

De goedkeuring van Bitcoin- en Ether-ETF’s en versoepelde cryptoregels hebben een toename in vraag veroorzaakt, wat kan leiden tot een instroom van $1 tot $2 miljard in ETF-preorders.

Pal ziet ook een aanzienlijke uitbreiding van de bredere cryptomarkt, die traditionele activaklassen zoals aandelen zal overtreffen in termen van vermogensaccumulatie.

Beleggingsstrategieën van Pal

Pal adviseert beleggers om te overwegen crypto te verkopen tijdens de pieken van de bullmarkt van 2024-2025 om winsten veilig te stellen.

Hij benadrukt de noodzaak van gevestigde posities en institutionele adoptie voor het succes van Bitcoin en Ethereum. Voor opkomende cryptos zoals Solana raadt hij aan om extra voorzichtig te zijn vanwege hun volatiliteit.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme