Miljardair Mark Cuban verkoopt dozijn NFT’s, waaronder exclusieve collectibles

Home » Nieuws » Miljardair Mark Cuban verkoopt dozijn NFT’s, waaronder exclusieve collectibles

Miljardair Mark Cuban heeft opnieuw de aandacht getrokken door de verkoop van meer dan een dozijn NFT’s, waarvan één een Pudgy Penguin NFT was die voor meer dan $30.000 dollar van de hand ging.

Deze transacties, geregistreerd in een van zijn OpenSea-wallets, benadrukken zijn actieve betrokkenheid bij de snelgroeiende NFT-markt.

Actieve betrokkenheid in de NFT-arena

Daarnaast staat in de aan Cuban gelinkte wallet momenteel een Dallas Mavericks-gerelateerde ‘Proof of Culture’ NFT te koop voor bijna $50.000 dollar.

Deze actie onderstreept zijn voortdurende betrokkenheid bij de digitale activa ruimte. Cubans portfolio bevat ongeveer 1.600 items, wat duidt op een divers en aanzienlijk bezit binnen deze markt.

Bron: X.

Voortrekkersrol en invloed in de industrie

Als vroege adoptant van NFT-technologie heeft Cuban invloed uitgeoefend op het landschap door te investeren in verschillende startups en consequent de potentie van NFT’s, cryptovaluta en blockchain-technologie te bepleiten sinds 2021.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme