McDonald’s ‘My Happy Place’ metaverse gelanceerd in Singapore

Home » Nieuws » McDonald’s ‘My Happy Place’ metaverse gelanceerd in Singapore

McDonald’s heeft een nieuwe digitale ervaring gelanceerd in Singapore: de ‘My Happy Place’ metaverse. Deze virtuele wereld nodigt locals uit om virtuele burgers te creëren en deel te nemen aan een verscheidenheid aan activiteiten.

Dit digitale speelveld is een samenwerking tussen McDonald’s Singapore en Bandwagon Labs, de metaverse-divisie van het entertainment- en mediatechnologiebedrijf Bandwagon. Het project, dat onder volledige controle van McDonald’s staat, zal lopen van 6 juni tot 7 juli. De toekomst van het project hangt af van het succes gedurende deze proefperiode.

Kernaspecten van de metaverse

Clarence Chan, oprichter van Bandwagon Labs, belichtte tegenover Cointelegraph de drie sleutelaspecten die ten grondslag liggen aan de creatie van deze metaverse voor McDonald’s. Ten eerste biedt het een multiplayeromgeving waar gebruikers in real-time met elkaar kunnen interageren.

metaverse mcdonalds singapore
Bron: Bandwagon Labs op X.

Ten tweede dient de metaverse als een creatieve ruimte waar gebruikers hun creativiteit kunnen uiten. Tot slot bevat het dagelijkse beloningen en verschillende uitdagingen die een beloningssysteem activeren.

Uitdagingen en oplossingen

Chan, die zelfs in de metaverse trouwde, benadrukt de potentie van deze technologie voor het bevorderen van klantenloyaliteit en betrokkenheid. Echter, hij merkte op dat bestaande metaverse-ervaringen vaak lijden onder afhankelijkheid van hosting door derden en een gebrek aan tastbare beloningen voor gebruikers.

Bandwagon Labs heeft deze problemen aangepakt voor McDonald’s. “Niet alleen kunnen gebruikers met hun vrienden spelen en zich engageren, maar ze kunnen ook tastbare beloningen winnen, zoals frietjes, door deel te nemen aan ons platform,” concludeerde Chan.

Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme