Michaël van de Poppe voorspelt Ethereum koers naar $3000 in aanloop naar Bitcoin halving

Home » Nieuws » Michaël van de Poppe voorspelt Ethereum koers naar $3000 in aanloop naar Bitcoin halving

In een recente tweet heeft de bekende Nederlandse crypto-analist Michaël van de Poppe een voorspelling gedeeld over de toekomstige prestaties van Ethereum (ETH), een van de meest prominente cryptocurrencies na Bitcoin (BTC).

Volgens Van de Poppe begint Ethereum een rally tegen Bitcoin aan te tonen, wat suggereert dat de digitale munt klaar zou zijn voor een flinke waardestijging naar $3.000 dollar per munt.

Gunstige tijd om altcoins te kopen

In zijn analyse benadrukt Van de Poppe dat de periode van drie tot acht maanden voorafgaand aan de Bitcoin halvering – een gebeurtenis waarbij de beloning voor het minen van Bitcoin wordt gehalveerd – historisch gezien een gunstige tijd is om te investeren in alternatieve cryptocurrencies, of ‘altcoins‘.

Met betrekking tot Ethereum specificeert Van de Poppe dat de munt mogelijk op weg is naar een waarde van meer dan $3,000 in het eerste kwartaal van 2024. Deze voorspelling baseert hij op de huidige marktdynamiek en de historische prestaties van Ethereum in vergelijkbare perioden. Volgens van de Poppe zou het momenteel een goede periode kunnen zijn om nu altcoins, en dan met name Ethereum, te kopen.

De koers van Ethereum begon afgelopen donderdag 7 december ineens uit te breken ten opzichte van de Bitcoin koers. Terwijl Bitcoin juist iets zakte, ging de prijs van Ethereum omhoog en bereikte het een koers van $2.300 dollar; de hoogste koers sinds april 2022.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme