Dave the Wave voorspelt op korte termijn Bitcoin rally naar $60.000

Home » Nieuws » Dave the Wave voorspelt op korte termijn Bitcoin rally naar $60.000

De bekende pseudonieme crypto-analist Dave the Wave zinspeelt op X (voorheen Twitter) op een mogelijke mini-parabolische rally voor Bitcoin (BTC).

Parabolische stijging

Hij stelt dat als Bitcoin het cruciale niveau van $50.000 doorbreekt, er een aanzienlijke opwaartse beweging zou kunnen volgen. “Een doorbraak boven dit niveau kan leiden tot een parabolische stijging. Blijven we onder dit niveau, dan gaan we door zoals we nu bezig zijn,” aldus Dave the Wave.

De analist baseert zijn voorspellingen op het Logarithmic Growth Curves (LGC) model, dat bedoeld is om de macro-hoogte- en dieptepunten van Bitcoin te voorspellen, terwijl het kortetermijn ruis negeert. Zijn grafieken suggereren dat een uitbraak boven het sleutelniveau van $50.000 essentieel is voor een significante opwaartse beweging van Bitcoin.

Hoewel er momenteel nog geen sprake is van een parabolische stijging, laat de huidige koersontwikkeling van Bitcoin al indrukwekkende resultaten zien in 2023. Een mini-parabolische beweging zou de koers van Bitcoin zelfs boven de $60.000 kunnen brengen, dichtbij de huidige all-time high. Dit zou mogelijk het optimisme en de hype kunnen creëren om deze koers te overtreffen en naar nieuwe hoogten te stijgen.

Bovendien toont de Logarithmic Monthly Moving Average Convergence Divergence (LMACD), een langetermijnindicator, momenteel bullish signalen, vergelijkbaar met de situatie voorafgaand aan de parabolische koersstijging van Bitcoin in 2019.

Daarnaast is Bitcoin volgens Dave the Wave bijna klaar met het vormen van een bullish omgekeerd “hoofd-en-schouders” patroon, wat doorgaans wordt gezien als een positief signaal voor de koers. Eerder had Dave the Wave al voorspeld dat de marktstructuur van Bitcoin zou kunnen leiden tot een prijs van $200.000 tegen december 2025. Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld rond $43.932, met een lichte stijging in de laatste 24 uur.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme