Credible Crypto: Ethereum kan $20.000 bereiken, bullish voorspellingen voor Bitcoin en XRP

Home » Nieuws » Credible Crypto: Ethereum kan $20.000 bereiken, bullish voorspellingen voor Bitcoin en XRP

De vooraanstaande cryptoanalist, die onder het pseudoniem Credible Crypto opereert, heeft zijn visie gedeeld op de mogelijke koersontwikkelingen van Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC) in de huidige bullmarkt. Volgens hem kan de prijs van Ethereum stijgen tot minimaal $10.000 en mogelijk zelfs de $20.000 bereiken.

Deze prognose steunt hij op de verwachte prestaties van Bitcoin, waarvan hij gelooft dat het een verdubbeling kan zien vanaf zijn vorige piek van $69.000 dollar. Dit zou betekenen dat veel altcoins een nog grotere groei zullen doormaken.

400% stijging voor Ethereum?

Credible Crypto licht toe dat een 3 tot 4 keer vermenigvuldiging van de vorige all-time high van Ethereum zou resulteren in een koers tussen de $15.000 en $20.000 dollar. Op het moment van schrijven is de markt voor Ethereum echter verre van bullish. In tegenstelling tot Bitcoin, dat nieuwe hoogtepunten heeft bereikt, is Ethereum de afgelopen week ongeveer 8% in waarde gedaald en heeft het moeite om een nieuwe piek te bereiken.

De analist speculeert ook over het potentieel van Ethereum om een nieuwe bullrun te ervaren. In het licht van de DeFi en NFT-boom in 2021, stelt hij de vraag naar het onderliggende narratief dat dit jaar de markt zou kunnen stuwen, suggererend dat de focus mogelijk meer op Bitcoin ligt.

Naast zijn optimisme voor Ethereum en Bitcoin, heeft Credible Crypto ook een positieve kijk op Ripple (XRP). Ondanks dat XRP al jaren geen nieuwe hoogtepunten heeft bereikt, gelooft hij dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de prijs van XRP de $10 dollar overschrijdt. Dit vertrouwen is mede gebaseerd op het feit dat XRP in een eerdere cyclus Ethereum voorbijstreefde in marktkapitalisatie.

Wat betreft de korte termijn, verwacht Credible Crypto dat Bitcoin mogelijk nog enkele dagen zijwaarts zal bewegen, voordat er een uitbraak van volatiliteit plaatsvindt als gevolg van oplopende open interest.

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme