Alex Krüger voorspelt nieuwe all time high voor Ethereum bij goedkeuring van ETF

Home » Nieuws » Alex Krüger voorspelt nieuwe all time high voor Ethereum bij goedkeuring van ETF

Alex Krüger, een bekende econoom, is optimistisch over de toekomst van Ethereum (ETH). Hij voorspelt dat Ethereum nieuwe recordhoogtes zal bereiken, gedreven door een specifieke ontwikkeling: de mogelijke goedkeuring vansSpot Ethereum ETFs in de Verenigde Staten, mogelijk zelfs al deze week.

Deze goedkeuring zou volgens Krüger een belangrijke katalysator zijn voor de waardestijging van Ethereum.

Niet alleen optimisme over Ethereum

Krüger’s positieve blik strekt zich niet alleen uit tot Ethereum. Hij verwacht ook dat Bitcoin (BTC) aanzienlijk zal stijgen voor het einde van 2024. Zijn standaardscenario omvat een sterke stijging van Bitcoin tegen het einde van het jaar en een betere prestatie van Ethereum na de Amerikaanse verkiezingen in november.

Deze verwachtingen zijn gekoppeld aan een eventuele vervanging van Gary Gensler bij de Securities and Exchange Commission (SEC) en de goedkeuring van een Ethereum ETF in 2025. “De goedkeuring van een Ethereum ETF deze week zou alles naar voren trekken”, stelt Krüger, wijzend op de impact die dit zou kunnen hebben op de markt.

alex kruger tweet x
Bron: Alex Krüger op X.

Politieke druk op de SEC

Krüger gelooft dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) onder politieke druk staat om de Ethereum ETF goed te keuren. Deze druk zou verband kunnen houden met de aankomende Amerikaanse verkiezingen en de wens van de huidige regering onder president Joe Biden om steun te winnen binnen de crypto-industrie.

“Velen zullen het hier niet mee eens zijn, maar ik geloof dat de positiewisseling van de SEC politiek gedreven is, vanuit de top van de Democratische partij”, merkt Krüger op. Hij suggereert dat de nieuwe steun voor cryptocurrency vanuit het kamp van Trump de Democraten mogelijk heeft gedwongen om hun standpunt te herzien en actie te ondernemen.

Vooruitzichten en verwachtingen

Het is nu afwachten of de SEC daadwerkelijk groen licht zal geven aan de Ethereum ETFs. Mocht dit gebeuren, dan kan dit niet alleen de Ethereum koers positief beïnvloeden, maar ook de bredere acceptatie van cryptocurrency onder institutionele beleggers bevorderen.

Echter, zelfs met een succesvolle lancering van Bitcoin eerder dit jaar, blijft het de vraag of er groot kapitaal naar Ethereum zal vloeien.

Koop je Ethereum voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme