Recordaantal Bitcoin verlaat Coinbase door grootschalige opnames whales

Home » Nieuws » Recordaantal Bitcoin verlaat Coinbase door grootschalige opnames whales

De Bitcoin (BTC) voorraad op de crypto beurs Coinbase heeft het laagste niveau bereikt sinds 2015, nadat whales in korte tijd voor maar liefst $1 miljard aan Bitcoin hebben opgenomen.

Deze grote beweging van fondsen heeft de markt opgeschud en analisten wijzen op een mogelijke prijsstijging als gevolg van de toenemende schaarste aan Bitcoin.

Flinke prijsstijging op komst?

Analisten en crypto-experts zien deze massale accumulatie van Bitcoin op Coinbase door whales als een teken van een aanstaande prijsstijging. Met een koers boven de $50.000, voorspellen sommigen zelfs dat de waarde van Bitcoin tegen 2026 zou kunnen oplopen tot $600.000 dollar, gezien de toenemende vraag en de beperkte beschikbaarheid, vooral in het licht van de aanstaande halvering in april. Tijdens deze halvering wordt de beloning voor Bitcoin-miners gehalveerd, wat traditioneel een aanbodkrapte veroorzaakt en de prijs verder opdrijft.

Deze bullish vooruitzichten worden ondersteund door de recente lancering van Bitcoin exchange-traded funds (ETFs) in de Verenigde Staten, die al meer dan $4,5 miljard aan investeringen hebben aangetrokken. Deze ontwikkeling laat de toenemende institutionele interesse in Bitcoin zien en draagt bij aan de druk op het reeds beperkte aanbod.

Vooraanstaande figuren in de crypto wereld, zoals Tuur Demeester en Anthony Scaramucci, delen optimistische voorspellingen over de toekomstige waarde van Bitcoin.

Demeester suggereert een mogelijke waarde tussen $200.000 en $600.000, terwijl Scaramucci speculeert over een prijs die na de volgende halving de $170.000 kan overstijgen.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme