Max Keiser voorziet Bitcoin revolutie: voorspelt stijging naar $375.000 in 2023

Home » Nieuws » Max Keiser voorziet Bitcoin revolutie: voorspelt stijging naar $375.000 in 2023

Bitcoin (BTC) heeft een goed jaar achter de rug en is dit jaar met ruim 120% gestegen. Met een recente koersstijging naar $44.000 dollar, de hoogste sinds het voorjaar van 2022, en een globale crypto marktkapitalisatie die de $1.65 biljoen overschrijdt, zijn zowel analisten als experts optimistisch over de toekomst van de munt.

Snelle stijging naar $100K

Een van de meest prominente stemmen in dit gesprek is Max Keiser, een Amerikaanse filmmaker en fervent voorstander van Bitcoin. Keiser, die ook voorzitter is van de in El Salvador gevestigde Bitcoin mining startup Volcano Energy, heeft recentelijk een aantal opvallende voorspellingen gedaan over de prijs van Bitcoin. Hij suggereert dat de munt een grote prijsstijging zou kunnen maken, mogelijk leidend tot een stijging tot $100.000. Verder denkt hij dat Bitcoin zou kunnen oplopen tot de “geïmpliceerde, hash-aangepaste prijs van $375.000”.

Deze opmerkelijke voorspelling komt bovenop Keiser’s eerdere doelstelling van $220.000 voor Bitcoin, waarbij hij speculeerde dat een dergelijke prijsexplosie getriggerd zou kunnen worden door potentiële “sociale onrust” en “maatschappelijke ineenstorting”.

Als we kijken naar enkele belangrijke Bitcoin-metrieken, zien we dat de uitstroom van Bitcoin van crypto beurzen aanzienlijk hoger is dan de instroom. Dit kan worden gezien als een bullish signaal, omdat het directe verkoopdruk vermindert.

Aan de andere kant heeft de open interest in Bitcoin futures of optiecontracten de laatste 24 uur een lichte daling laten zien. Dit kan duiden op een mogelijke consolidatie rond de huidige Bitcoin prijs.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme