Didi Taihuttu legt uit wat Trump’s steun betekent voor Bitcoin

Home » Nieuws » Didi Taihuttu legt uit wat Trump’s steun betekent voor Bitcoin

In een nieuw gepubliceerde video op YouTube spreekt de Nederlandse crypto analist Didi Taihuttu over de invloed van de politieke steun van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump voor cryptocurrency.

Trump heeft zijn intentie uitgesproken om van de Verenigde Staten een voorloper te maken op het gebied van crypto-adoptie. Hoewel Didi enige scepsis toont over de beloftes van politici, gelooft hij dat deze steun belangrijke groei kan stimuleren binnen de cryptosector. Verder is de registratie voor Bitcoin (BTC) voor Chinese burgers die buiten China wonen heropend, wat volgens Didi kan leiden tot een aanzienlijke toename van de marktinflow.

Analyse van de bullmarkt door grafieken

Didi besteedt een groot deel van zijn video aan de technische analyse van Bitcoin-prijzen aan de hand van verschillende grafieken.

Hij wijst op een potentieel koopsignaal in de 4-uurs grafiek en benadrukt een omvangrijk omgekeerd hoofd-en-schouderpatroon op de dagelijkse grafiek, wat de Bitcoin kan stuwen naar een doel van $90.000 dollar bij het doorbreken van de neklijn.

De video gaat dieper in op de historische bull- en bearmarkten van Bitcoin. Zi gebruikt grafieken om de groei van Bitcoin van cyclusbodem tot cyclustop te illustreren, met specifieke verwijzingen naar de bullmarkten van 2017 en 2021. Hij voorspelt dat de huidige bullmarkt zal doorgaan tot minimaal $100.000 dollar, met een piek die verwacht wordt tussen september en december 2025.

De invloed van de Bitcoin-halveringen en de daaropvolgende prijsstijgingen worden ook besproken, waarbij Didi suggereert dat Bitcoin prijzen tot $2 miljoen dollar per munt kan bereiken als het de patronen van eerdere markten volgt.

Korte termijn handelsstrategieën

Aan het eind van de video deelt Didi zijn korte termijn handelsstrategieën tijdens de bullmarkt en bespreekt het gebruik van CME-gaps en inverse eeuwigdurende contracten.

Hij benadrukt het belang van het controleren van liquidatie-heatmapgrafieken om grote liquidaties rond specifieke prijsniveaus te monitoren.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme