Crypto analist voorspelt parabolische stijging Bitcoin koersen boven 21-daagse gemiddelde

Home » Nieuws » Crypto analist voorspelt parabolische stijging Bitcoin koersen boven 21-daagse gemiddelde

In een nieuwe video op het YouTube-kanaal DataDash, legt Nicholas Merten uit waarom hij denkt dat Bitcoin (BTC) op het punt staat om parabolisch te stijgen. Volgens Merten toont Bitcoin’s aanhoudende prestatie boven de 21-daagse voortschrijdend gemiddelde een mogelijk begin van een langere opwaartse trend.

Deze beweging zou niet alleen het vertrouwen in de markt kunnen herstellen, maar ook een nieuwe golf van investeringen kunnen aanwakkeren.

Altcoins niet over het hoofd zien

Hoewel de focus vaak op Bitcoin ligt, benadrukt Merton het belang van het in de gaten houden van de Total 3 index, die Bitcoin en Ethereum (ETH) uitsluit. Deze index toont positieve signalen, aangezien deze boven zowel de 100-daagse als 21-daagse gemiddelden uitsteekt.

Merten waarschuwt echter voor een te snelle focus op alleen grote spelers en adviseert investeerders om ook de kleinere altcoins niet uit het oog te verliezen, zoals Stacks (STX), die historisch gezien significante pieken tegenover Bitcoin heeft getoond.

Potentiële investeringen en de invloed van Nvidia

Verder in de video bespreekt Merten specifieke investeringskansen binnen de cryptowereld, waarbij hij zich richt op het kopen tijdens dips bij het 100-daagse gemiddelde. Cryptomunten zoals GLM en AOSH worden genoemd als mogelijk interessante investeringen. De aankomende fusie van Fetch, Singularity en Ocean Protocol, die kan resulteren in een grote AI-speler binnen de crypto, wordt ook aangehaald als een potentieel lucratieve kans.

Daarnaast wordt het belang van Nvidia’s aankomende winstrapport besproken. Nvidia, een belangrijke speler in de tech- en AI-sector, kan met zijn prestaties een aanzienlijke impact hebben op de algemene marktperformance.

Merten suggereert dat een tegenvallend rapport van Nvidia een signaal kan zijn voor investeerders om winst te nemen of nieuwe posities uit te stellen, met name als Bitcoin zijn opwaartse trend niet behoudt.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme