Solana stijgt voorbij $100: begin van een nieuwe crypto rally?

Home » Nieuws » Solana stijgt voorbij $100: begin van een nieuwe crypto rally?

De crypto markt heeft in de afgelopen week een opleving gezien, voornamelijk aangevoerd door stijgingen in de koersen van Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL) en Cardano (ADA).

Psychologische grens

Solana, in het bijzonder, heeft aandacht getrokken na het overwinnen van de psychologische grens van $100 dollar, een weerstandsniveau dat eerder een uitdaging vormde. Deze doorbraak komt na een periode van herstel van een dip onder de $80 dollar, veroorzaakt door een correctie na de lancering van de Bitcoin Spot Exchange Traded Fund (ETF) in de Verenigde Staten.

Analisten en crypto-enthousiastelingen hebben de prestaties van Solana nauwlettend gevolgd, met speciale aandacht voor de potentiële groei voorbij de huidige weerstandsrond de $110.

Een prominente crypto-analist, bekend als ‘Wick’, heeft voorspeld dat Solana een ‘shaded squeeze’ patroon vormt, wat duidt op een mogelijke sterke opwaartse beweging. Volgens Wick zou een doorbraak boven de $110 weerstand kunnen leiden tot een verdere stijging richting $115, wat een nieuwe weerstand zou vestigen en de deur zou openen naar hogere prijzen zoals $120 en $145.

Deze bullish vooruitzichten worden verder ondersteund door de algemene prestaties van de crypto markt, waarbij Solana een groei van 13,1% heeft gerealiseerd, wat het beter doet dan andere grote munten zoals Bitcoin, Ethereum en Cardano.

Bitcoin bereikte afgelopen week zijn hoogste wekelijkse afsluiting sinds 2021 en bereikte zondag de koers van $48.500 dollar.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme