Shiba Inu’s Shibarium zet stap vooruit met succesvolle hard fork

Home » Nieuws » Shiba Inu’s Shibarium zet stap vooruit met succesvolle hard fork

Shiba Inu’s (SHIB) layer-2 netwerk, Shibarium, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de voltooiing van een hard fork.

Deze upgrade introduceert “razendsnelle transacties” en “voorspelbare transactiekosten”, wat een flinke verbetering belooft voor de interacties binnen het netwerk.

Lancering en marktreactie

Shibarium werd in augustus 2023 gelanceerd te midden van grote belangstelling en opwinding. Hoewel deze lancering langverwacht was, leidde het niet tot een noemenswaardige prijsstijging van SHIB. Dit gebrek aan beweging in de prijs kan toegeschreven worden aan de marktomstandigheden in 2023.

Shiba Inu koers
Shiba Inu koers in de afgelopen 30 dagen. Bron: Coinmarketcap.

Toekomstige marktvooruitzichten

Ondanks recente uitdagingen waarbij SHIB moeite had om momentum te krijgen, lijkt de toekomst hoopvol. Volgens recente gegevens van CoinCodex kan SHIB binnenkort een grote rally doormaken. CoinCodex voorspelt dat de populaire memecoin tegen het einde van deze maand zou kunnen stijgen naar $0.00007812 dollar, wat een groei van meer dan 241% zou betekenen vanaf de huidige niveaus. Changelly is even optimistisch en voorspelt een stijging naar $0.00007928 op 30 mei 2024.

Invloed van de hard fork

De recent voltooide hard fork is een belangrijke stap vooruit voor het Shibarium-netwerk. Met verbeterde transactiesnelheden en voorspelbare gasprijzen kan Shibarium een toename in adoptie verwachten, wat mogelijk leidt tot hogere prijzen. Als SHIB de prijs van $0.00007 kan handhaven, kan het zelfs zijn all-time high van $0.00008616, bereikt in oktober 2021, opnieuw bereiken.

Koop je Shiba Inu voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme