Stacks en Uphold bundelen krachten voor grotere Bitcoin-adoptie

Home » Nieuws » Stacks en Uphold bundelen krachten voor grotere Bitcoin-adoptie

De Stacks Foundation heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met Uphold, een geldplatform, om het wijdverbreide gebruik van Bitcoin (BTC) en Stacks (STX) te promoten.

Nieuwe handelsmogelijkheden voor gebruikers

Uphold, bekend om zijn ‘Anything-to-Anything’ handelsfunctionaliteit, stelt gebruikers nu in staat om native STX-tokens gemakkelijk te verhandelen en te verplaatsen tussen hun externe Stacks-compatibele portemonnees en hun Uphold-account. Dit biedt gebruikers meer flexibiliteit en gemak bij het beheren van hun investeringen.

Gebruikers kunnen nu naadloos handelen tussen diverse activaklassen, waaronder cryptocurrencies, grondstoffen en aandelen.

Wereldwijde reikwijdte en ervaring

Uphold opereert in meer dan 184 landen en ondersteunt meer dan 250 traditionele valuta’s, cryptocurrencies en grondstoffen. Met bijna een decennium aan ervaring en meer dan $4 miljard dollar aan transacties, staat Uphold bekend om zijn transparantie en betrouwbaarheid.

uphold stacks aankondiging
Bron: Uphold op X.

Het platform behoudt altijd een reserve van meer dan 100% en publiceert real-time gegevens over zijn activa en passiva, wat vertrouwen wekt bij de gebruikers.

Een nieuwe fase voor Bitcoin met Layer 2-oplossingen

Met de leiding van Stacks bij Bitcoin layer 2-oplossingen, transformeert Bitcoin van een louter opslagmedium naar een volledig programmeerbaar en productief actief. Deze technologieën stellen ontwikkelaars in staat om applicaties op de Bitcoin-blockchain te bouwen, waardoor het enorme potentieel van Bitcoin als een dynamische en veelzijdige activaklasse wordt ontsloten.

De nakende releases van Stacks’ Nakamoto en sBTC in 2024 beloven snellere transactiesnelheden en een betere efficiëntie, allen ondersteund door de ongeëvenaarde veiligheid en finaliteit van Bitcoin. Deze verbeteringen zullen zowel de ervaring van gebruikers als ontwikkelaars op het Stacks-platform aanzienlijk verbeteren.

Koop je Stacks voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme