Handelaar maakt $3,3 miljoen van 5 Ethereum met nieuwe memecoin PORK

Home » Nieuws » Handelaar maakt $3,3 miljoen van 5 Ethereum met nieuwe memecoin PORK

Een handelaar heeft een klein fortuin van $3,3 miljoen vergaard door te handelen in de PORK munt, alles binnen slechts drie dagen en startend met een initiële investering van slechts vijf Ethereum (ETH), ongeveer $12,000 dollar waard.

Deze indrukwekkende prestatie is bereikt door te investeren in de recent gelanceerde PepeFork (PORK) cryptocurrency.

Stijging van 450% in 2 dagen

Deze prestatie komt te midden van een golf van interesse in PORK, een Pepe-de-Kikker thema memecoin en een spin-off van de populaire PEPE token. PORK zag een buitengewone prijsstijging van meer dan 450% in minder dan twee dagen na de lancering, en bereikte een marktkapitalisatie van $200 miljoen, waarmee het boven Baby Doge Coin uitsteeg als de negende grootste memecoin in de crypto wereld.

Analyses van Lookonchain tonen aan dat de handelaar slechts zeven minuten na de lancering van PepeFork op 1 februari begon met het kopen van PORK tokens, en daarmee 9,5 biljoen PORK tokens verwierf door zijn ETH om te zetten. Vervolgens verkocht de handelaar 6,3 biljoen tokens terug voor 329 ETH, ter waarde van $765,000. Na deze transactie bleef de handelaar achter met 3,2 biljoen PORK tokens, met een geschatte waarde van ongeveer $2,55 miljoen.

Deze handelsactiviteit heeft tot speculaties geleid onder volgers van Lookonchain, waarbij sommigen suggereren dat een insider verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de succesvolle transacties. Op het moment van schrijven is PORK verhandelbaar op Uniswap en MEXC.

De markt kijkt nu met spanning uit naar de toekomst van PORK, om te zien of het zijn voorganger PEPE zal overtreffen en een top drie memecoin zal worden.

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme