Crypto analist Rekt Capital voorziet grote doorbraken voor altcoins in Q2

Home » Nieuws » Crypto analist Rekt Capital voorziet grote doorbraken voor altcoins in Q2

Volgens de crypto-analist Rekt Capital staan altcoins aan de vooravond van een aanzienlijke marktuitbraak. Niet iedereen deelt zijn optimisme over een aanstaand “altseason”, maar Rekt Capital is stellig overtuigd van een naderende “hype-cyclus” voor altcoins, die naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 zal beginnen.

Tijd voor opbouw

“Er is nog tijd over voordat de hype-cyclus van het tweede kwartaal voor altcoins begint. De fundamenten voor de volgende significante stijgingen van altcoins worden momenteel gelegd,” verklaart Rekt Capital.

Hij benadrukt dat grootschalige marktuitbraken alleen kunnen plaatsvinden na perioden van langzame consolidatie, wat aangeeft dat de markt zich momenteel in zo’n fase bevindt.

Bron: Rekt Capital op X.

Lange termijn visie op Bitcoin

De analist heeft ook een duidelijke visie op de toekomst van Bitcoin (BTC). Hij gelooft dat de top van de bullmarkt voor Bitcoin pas volgend jaar zal plaatsvinden, mogelijk in september of oktober.

“In de 2015-2017 cyclus piekte Bitcoin 518 dagen na de halving. In de 2019-2021 cyclus was dit 546 dagen. Als we uitgaan van een herhaling van de geschiedenis, zou Bitcoin zijn piek kunnen bereiken tussen september en oktober 2025,” aldus Rekt Capital.

Het belang van consolidatie voor Bitcoin

Rekt Capital benadrukt het positieve van de lange consolidatieperiode die Bitcoin momenteel doormaakt. Volgens hem heeft Bitcoin zijn cyclus met ongeveer 200 dagen versneld, wat gunstig is. “Hoe langer Bitcoin consolideert na de halving, hoe beter dat is voor het her-synchroniseren van de huidige cyclus met de traditionele halving-cyclus,” legt hij uit.

In de afgelopen week is de koers van Bitcoin met ongeveer 5% gestegen.

Koop je Bitcoin voor de beste prijs

Je betaalt
Crypto icon
EUR
Euro
Je ontvangt
Crypto icon
Bitcoin
Een Bitcoin (BTC) is nu 0 Euro waard
Laatst bijgewerkt:
Avatar foto
over de auteur

Jacko Meijaard begon zijn crypto-reis in de bullrun van het jaar 2017-2018 en is zich door de jaren steeds meer gaan verdiepen in cryptocurrencies, met name Bitcoin en Ethereum. Door zijn journalistieke achtergrond hoopt hij zoveel mogelijk mensen kundig te maken over cryptocurrencies en alles wat er mee te maken heeft.

Coinliners weekly

Elke week het belangrijkste crypto nieuws in je mailbox

© Copyright 2024 Coinliners.nl
Powered by WordPress | Mercury Theme